Efter den svåra skadan: Jeremy Renner snart aktuell med ny serie

Efter den svåra skadan: Jeremy Renner snart aktuell med ny serie

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
08 mars 2023 kl. 13:03

Jeremy Renner intar snart Disney+ med sin nya serie

Den senaste tiden har allas blickar varit riktade mot Marvel-stjärnan Jeremy Renner. Efter skådespelarens livshotande olycka i början av året har han uppdaterat oss om sin rehabilitering – och dessutom hunnit med att marknadsföra sina redan inspelade projekt.

De senaste åren har Jeremy Renner blivit känd som superhjälten Hawkeye i Marvels filmuniversum, men han har också gjort succé i serier som Mayor of Kingstown. Precis efter årsskiftet blev han dock uppmärksammad för någonting helt annan när han var med om en snöplogsolycka. Renners tillstånd rapporterades vara kritiskt kort efter olyckan, men han liv gick lyckligtvis att rädda.

På sina sociala medier har Jeremy Renner hållit oss uppdaterade om sin status efter olyckan, där han bland annat delat med sig om rehabiliteringsarbetet som väntar. Olyckan har däremot inte varit hans enda fokus. Faktum är att han snarare fokuserat mer på att lyfta fram sina redan inspelade projekt.

I januari marknadsförde han flitigt Mayor of Kingstown från sjukhussängen inför premiären av seriens andra säsong och nu har han börjat vrida upp förväntningarna inför sitt nästa serieprojekt.

Jeremy Renners nya serie kommer snart till Disney+

Under gårdagen avslöjade Jeremy Renner att han snart kommer att synas på Disney+ med sin egen realityserie. Den 12 april är det dags för Rennervations att inta streamingtjänsten. Serien med den finurliga titeln är uppdelad i fyra delar och följer Renner i hans passion för att renovera fordon samt ge tillbaka till lokala samhällen.

– Jag har befunnit mig på den här resan i många år, och jag började med att bygga fordon för behövande i mitt samhälle. Men för några år sedan tänkte jag: "hur kan jag addera till det här och skapa större förändring i ett helt samhälle?" och det är vad den här serien gör, säger Renner i ett uttalande. Det här är en av mina största passioner och det är en drivande faktor i min återhämtning, och jag kan knappt bärga mig att världen ska få se det.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL