Nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2024

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 14:11 | Publicerad 28 maj 2024 kl. 08:57

Renner är tillbaka med ny säsong av Mayor of Kingstown

Bland alla nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2024 hittar vi en ny säsong av favoriten "Mayor of Kingstown", satsningen "The Tattooist of Auschwitz" och en hel del annat.

Nya serier på SkyShowtime i juni 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2024
Foto: SkyShowtime.

Mayor of Kingstown (säsong 3) – premiär 6 juni

Efter den livshotande skadan som Jeremy Renner ådrog sig i början av 2023 är han nu tillbaka med sin hyllade serie Mayor of Kingstown, vars tredje säsong han spelade in efter olyckan.

I serien får vi följa familjen McLusky som upprätthåller maktbalansen mellan olika politiska krafter i Kingstown, Michigan, där den enda lönsamma verksamheten är fängelset. Det blir upp till McLusky-familjen att skapa ordning och skipa rättvisa i en stad som inte lyssnar till samhällets regler.

The Tattooist of Aushwitz
Foto: SkyShowtime.

The Tattooist of Auschwitz (säsong 1) – premiär 7 juni

The Tattooist of Auschwitz är en serie i sex delar baserad på den rosade internationella bästsäljaren med samma namn av Heather Morris. Författarens roman är i sin tur inspirerad av de verkliga händelserna kring Lali och Gita Sokolov som möttes som fångar på Auschwitz koncentrationsläger under förintelsen. I lägret blir Lali en tatuerar som id-märker de andra fångarnas armar. När han möter Gita är förälskelsen omedelbar.

PAW Patrol (säsong 10B) – premiär 14 juni

Den omåttligt populära barnfavoriten PAW Patrol är tillbaka med den andra halvan av sin tionde säsong.

I juni väntar även nya avsnitt av serierna Concordia och Apples Never Fall.

Nya filmer på SkyShowtime i juni 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2024
Foto: SkyShowtime.

Milli Vanilli – premiär 1 juni

En dokumentärfilm som sätter den ökända duon Milli Vanilli i nytt ljus – från deras resa mot toppen till deras fall till följd av lip-sync-skandalen på 90-talet.

The Exorcist: Believer
Foto: UIP/Universal.

The Exorcist: Believer – premiär 12 juni

Exorcisten-franchisen lever vidare, och det senaste kapitlet, The Exorcist: Believer kommer nu till SkyShowtime. I vad som är en direkt uppföljare till den första filmen, tar en desperat pappa hjälp av Chris MacNeil (Ellen Burstyn är tillbaka i rollen) för att få bukt på den demoniska varelse som tagit kontroll över hans 12-åriga dotter.

Trolls 3
Foto: UIP/Universal.

Trolls Band Together – premiär 20 juni

För alla Trolls-älskare är det SkyShowtime-premiär för den tredje Trolls-filmen i juni. Nu är Poppy och Kvist till sist ett par och Kvists hemliga förflutna kommer till ytan när det kommer fram när Poppy inser att han brukade vara en del av hennes favoritpojkband BroZone, tillsammans med sina bröder. När en av bröderna kidnappas ger sig Poppy och Kvist ut på en resa för att sammanföra de övriga bröderna och rädda den av dem som blivit kidnappad.

Mean Girls (2024)
Foto: UIP/Paramount.

Mean Girls (2024) – premiär 26 juni

Nyversionen av den moderna klassikern Mean Girls kommer till SkyShowtime i slutet av juni – denna gången med en moderniserad och musikalisk twist.

Utforska fler nyheter och artiklar om SkyShowtime på Filmtopp.se.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL