Premiär för Grease: Rise of the Pink Ladies på SkyShowtime

Premiär för Grease: Rise of the Pink Ladies på SkyShowtime

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 13:37 | Publicerad 07 april 2023 kl. 07:00

Spinoff på den hyllade musikalklassikern

Nu kommer musikalserien "Grease: Rise of the Pink Ladies" till SkyShowtime. Händelserna i serien utspelar sig fyra år innan succéfilmen "Grease" från 1978.

Grease: Rise of the Pink Ladies på SkyShowtime
Grease: Rise of the Pink Ladies. Foto: SkyShowtime.

Premiär för "Grease: Rise of the Pink Ladies" på SkyShowtime

En spinoff av den ursprungliga musikalen med John Travolta och Olivia Newton John från 1978. Musikalserien utspelar sig fyra år innan originalfilmen Grease. Året är 1954, rock’n’roll har ännu inte slagit igenom, T-Birds är ännu inte coolast i skolan och fyra utstötta tjejer som tröttnat på sociala regler har roligt på sina egna villkor, vilket orsakar en moralpanik som kommer att förändra Rydell High för alltid.

Grease: Rise of the Pink Ladies på SkyShowtime
Grease: Rise of the Pink Ladies. Foto: SkyShowtime.

De spelar huvudrollerna i serien

I huvudrollerna i Grease: Rise of the Pink Ladies ser vi Marisa Davila som Jane, Cheyenne Isabel Wells som Olivia, Ari Notartomaso som Cynthia, Tricia Fukuhara som Nancy, Shanel Bailey som Hazel, Madison Thompson som Susan, Johnathan Nieves som Richie, Jason Schmidt som Buddy, Maxwell Whittington-Cooper som Wally och Jackie Hoffman som biträdande rektor McGee.

Den första säsongen av "Grease: Rise of the Pink Ladies" består av 10 avsnitt och har premiär på SkyShowtime den 7 april.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL