Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
20 år senare: Jack Black återförenar gänget från School of Rock

20 år senare: Jack Black återförenar gänget från School of Rock

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 april 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 april 2023

Skådespelaren berättar om sina planer

Snart är det 20-årsjubileum för Richard Linklaters komediklassiker "School of Rock". Då passar Jack Black på att återförena gänget som nu är i trettioårsåldern.

Jack Black är nu aktuell med sin debutroll i Star Wars-serien The Mandalorian där han nyligen dök upp för att göra en roll tillsammans med Grammy-belönade Lizzo. Men det är inte det enda han är i ropet med. Skådespelaren är också aktuell med den nya Super Mario-filmen i vilken han gör rösten till ärkeskurken Bowser. På det ska han även samla gänget från School of RockRichard Linklaters komedi från 2003, i samband med att den fyller tjugo år.

I flera nya intervjuer diskuterar Black den betydelse School of Rock har för honom och hur han ser fram emot att få återse skådespelarna från vad som anses vara en av hans bästa filmer – om inte den allra bästa.

20 år senare: Jack Black återförenar gänget från School of Rock
Foto: Paramount Pictures.

Jack Black återförenar gänget från School of Rock – 20 år efter filmen

I School of Rock, som kom ut den 3 oktober 2003, ser vi Jack Black spela en lärare med musikerdrömmar och som bildar ett band med sina elever. När skådespelaren pratar med Entertainment Weekly bekräftar han att han tänker återförena gänget i samband med att filmen fyller tjugo år i höst: 

– Fatta detta, alla dessa ungar var tio år gamla när vi gjorde filmen och nu är de typ trettio. Vi kommer att samlas för ett tjugoårsjubileum. Det kommer att jammas. Ja, jag är spänd på att få träffa alla vuxna från School of Rock

Jack Black har sina käraste minnen från tiden han spelade in filmen, vilket har mycket med barnen att göra. 

– Mina bästa minnen är det där gänget. Det är verkligen höjdpunkten i min karriär. Det kan jag helt ärligt säga, säger han till People Magazine.

Jack Black försäkrar alla om att han kommer hålla sina följare uppdaterade om återföreningen, så se till att hålla utkik på hans sociala medier om du inte vill missa den.

NÄSTA ARTIKEL