Nya serier och filmer på SkyShowtime i april 2023

Nya serier och filmer på SkyShowtime i april 2023

  • SkyShowtime
Filmtopp
27 mars 2023 kl. 10:03

Go, grease lightnin'!

Nu dammar streamingtjänsten av den klassiska musikalen "Grease" för att göra en helt ny TV-serie – här är nyheterna på SkyShowtime i april 2023.

Nyheter på SkyShowtime i april

Robbit Hole
Foto: SkyShowtime

Rabbit Hole (säsong 1)

Premiär: 31 mars

En thrillerserie som handlar om John Weir (Kiefer Sutherland), en mästerlig bedragare och företagsspion, som oskyldigt anklagas för mord av en mäktig auktoritet som har möjlighet att påverka och kontrollera hela befolkningar.

Grease: Pink Ladies
Grease kommer tillbaka i nytt format. Foto: SkyShowtime

Grease: Rise of the Pink Ladies (säsong 1)

Premiär: 7 april

Musikalserien utspelar sig fyra år innan originalfilmen Grease. Året är 1954, rock’n’roll har ännu inte slagit igenom, T-Birds är ännu inte coolast i skolan och fyra utstötta tjejer som tröttnat på sociala regler har roligt på sina egna villkor, vilket orsakar en moralpanik som kommer att förändra Rydell High för alltid

I huvudrollerna i Grease: Rise of the Pink Ladies ser vi Marisa Davila som Jane, Cheyenne Isabel Wells som Olivia, Ari Notartomaso som Cynthia, Tricia Fukuhara som Nancy, Shanel Bailey som Hazel, Madison Thompson som Susan, Johnathan Nieves som Richie, Jason Schmidt som Buddy, Maxwell Whittington-Cooper som Wally och Jackie Hoffman som biträdande rektor McGee.

Nope
Foto: Paramount

Nope (film, 2022)

Premiär: 19 april

Nope är en ny skräckhistoria från Oscarsbelönade Jordan Peele i form av en modern, mörk mardröm bestående av kuslig science fiction och komplex social thriller som visar oss all brutalitet, risk och opportunism som oundvikligen ingår i den romantiserade historien om den amerikanska vilda västern – och i underhållningsbranschen.

Filmen återförenar Peele med Oscarsbelönade Daniel Kaluuya som tillsammans med Keke Palmer och Oscarsnominerade Steven Yeun bosätter sig i en enslig liten ravin i inlandet i Kalifornien och där gör en obehaglig och skräckinjagande upptäckt.

Drift
Foto: SkyShowtime

Drift – Partners in Crime (säsong 1A)

Premiär: 25 april

Redan som barn älskade Ali och Leo snabba bilar och motorsport. I dag jobbar de för den tyska trafikpolisen och vet hur de ska hålla huvudet kallt när de jagar misstänkta i 240 km/h. Tillsammans bekämpar de brottsligheten
på tyska autobahn – från en utbrytarorganisation som verkar inom polisen till smugglare, flyende rånare och den italienska maffian. Men när Leo börjar falla för Alis exflickvän Maria sätts deras relation på prov.

Spana också in vår samlingssida med alla sevärdigheter på SkyShowtime!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL