Skräckklassikern The Others får remake

Skräckklassikern The Others får remake

Filmtopp
Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 14:07 | Publicerad 09 april 2020 kl. 10:04

Får moderniserad version.

Den kusliga rysaren "The Others" med Nicole Kidman i huvudrollen kommer snart att få sig en remake, rapporterar amerikansk media.

Nicole Kidman i "The Others.
Foto: Cruise/Wagner Productions.

Det är Deadline som ger oss nyheten att en ny version på den instängda rysaren The Others kommer att få en ny, moderniserad tagning. Den skrämmande filmen väckte stor uppmärksamhet när den kom ut 2001 och drog in omkring 200 miljoner dollar i biljettförsäljning. 

Remaken har ännu inte hittat sin regissör, manusförfattare eller skådespelare. Men vi vet att den ska göras av produktionsbolaget Sentient Entertainment som har flera stora filmer på gång, däribland Losing Clementine med Jessica Chastain, actionthrillern Alphas med Avatar-stjärnan Sam Worthington och en obetitlad samproduktion med Netflix tillsammans med Taken-regissören Pierre Morel

För dig som missat – detta handlar "The Others" om: 

Storyn följer en mamma som under Andra världskriget gömmer sig tillsammans med sina barn i deras stora familjehus på skärgården. Men snart börjar hon bli allt mer övertygad om att de inte är ensamma, utan att huset är hemsökt. Som om det inte vore nog, så kan de inte lämna huset – och inte heller släppa in solen – eftersom att barnen lider av en hudsjukdom som gör dem känsliga för ljus. 

Nicole Kidman blev nominerad till både en Golden Globe och en BAFTA för hennes närmast knäckande insats som familjens ensamstående förälder. 

MER LÄSNING: 

Verklighetsbaserad skräckfilmer – läs på egen risk
Scream säsong 3 har haft premiär – därför har du missat den
De bästa skräckfilmerna – skräckfilmstips

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL