Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Scream säsong 3 har haft premiär – Därför har du missat den

Scream säsong 3 har haft premiär – Därför har du missat den

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 oktober 2019
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 oktober 2019

I somras kom säsong 3 av slasher-serien "Scream".

Säsong 1 och 2 av serien "Scream" finns att se på Netflix, men många har missat att den tredje säsongen hade premiär i somras. Här är varför du missat den...

Scream: Resurrection är titeln på den tredje säsongen, som är en specialare på blott sex avsnitt. Den här gången återvänder Ghostface med sin originalmask som vi känner igen från filmerna. Men varför har vi i Sverige ännu inte tagit del av den tredje säsongen?

Under arbetet av Scream: Resurrection valde Netflix att hoppa av som distributörer och därmed inte visa den nya säsongen. Faktum är till och med att streamingjätten förra året bröt deras samarbete med The Weinstein Company som står bakom serien. Med detta sagt lär inte säsong 3 landa hos Netflix över huvudtaget.

Mycket har förändrats i serien

Foto: Netflix. Noah och Audrey i säsong 1 av "Scream".

Som du ser i trailern ovan är det inte bara mördarens mask som är utbytt. Hela skådespelarlistan är förnyad inför säsong 3. Antalet avsnitt har dessutom halverats. Säsongen handlar om en ny grupp ungdomar och huvudpersonen Delons mörka förflutna får nytt liv när en maskerad mördare kommer till staden för att jaga honom och hans vänner.

I dagsläget kan vi inte se "Scream: Resurrection" på någon av streamingtjänsterna i Sverige. Vi får hoppas att läget förändras.

NÄSTA ARTIKEL