Exit: Behind the Scenes

Simon J. Berger om Exit säsong 3: "Det blir mer av allt"

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 07 oktober 2022 kl. 15:10 | Publicerad 06 oktober 2022 kl. 20:10

"Överträffar de tidigare säsongerna."

När Filmtopp fick chansen att samtala med Simon J. Berger kom givetvis den norska succéserien "Exit" på tal. Berger är återhållsam med information om vad som väntar, men kan inte låta bli att skruva upp förväntningarna en aning...

Vi är många som väntar otåligt på den kommande, tredje säsongen av den norska dundersuccén Exit. Den gränslösa NRK-serien om det ena dekadenta upptåget efter det andra inom den norska finansvärlden har gått att se på SVT i Sverige och blivit en riktig tittarfavorit.

Den tredje säsongen bekräftades redan i slutet av 2021, men vi kommer att få vänta till våren 2023 innan vi får ta del av några nya avsnitt. I den kommande säsongen kommer vi åter att kunna se Simon J. Berger i rollen som Adam Veile.

Berger är just nu högaktuell som Dr. Deo i nya Kenny Starfighter – Dr. Deo slår tillbaka. Filmtopp fick chansen att intervjua skådespelaren i anknytning till premiären och efter snack om serien och liv på andra planeter kunder vi givetvis inte hålla oss från att fråga om den tredje säsongen av Exit.

Simon J. Berger om Exit säsong 3

Berger är till en början försiktig med att trissa upp förväntningarna inför säsong 3 av Exit.

– Man ska alltid vara försiktig med att gissa om reaktioner, svarar Berger på frågan om vi kan göra oss redo att tappa hakan av vad som komma skall.

Det dröjer inte länge innan Bergers egen entusiasm inför den kommande säsongen trots allt lyser igenom i hans svar och han skruvar upp förväntningarna precis så som vi hade hoppats:

– Alltså, det blir ju mer av allt, säger han med ett skratt. Jag tror att den överträffar sig själv. Jag tror att den överträffar de tidigare säsongerna på alla plan. Jag vill tro det i alla fall.

Med tanke på hur gränslös de tidigare säsongerna kan upplevas, låter det som om vi har något utöver det vanliga att se fram emot.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL