Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kenny Starfighter – Simon J. Berger om universums mysterier

Kenny Starfighter – Simon J. Berger om universums mysterier

Filmtopp
Filmtopp | Intervju
24 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
24 september 2022

Rymdsnack med Exit-stjärnan

"Kenny Starfighter – Dr. Deo slår tillbaka" må ha varit utgångspunkten, men Filmtopps intervju med Simon J. Berger kom att framför allt handla om de stora frågorna kring rymden.

Exit-stjärnan Simon J. Berger är aktuell med rollen som skurken Dr. Deo i den nya serien Kenny Starfighter – Dr. Deo slår tillbaka som nu går att streama på SVT PlayFilmtopps intervju med skådespelaren skulle dock komma att handla om något mycket större än någon TV-serie eller film... 

Det visar sig nämligen att Simon inte bara är ett stort fan av Kenny Starfighter, utan också har ett brinnande intresse för rymden i stort. Finns det annat teknologiskt liv i universum? Hur kan en rymdindustri rädda mänskligheten? Vad skulle det innebära om vi kunde skapa något snabbare än ljusets hastighet? I klippet nedan finner du Simon J. Bergers tagning på de stora frågorna. 

Se Filmtopps intervju med Simon J. Berger här. 

För dig som följer Kenny Starfigher – Dr. Deo slår tillbaka kan du se fram emot flera avsnitt. Säsongen består av sammanlagt och i dag finns endast två av dem ute.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL