Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Apprentice har premiär i dag på TV4

Premiär för The Apprentice Sverige på TV4

Jonathan Smeds | Nyhet
09 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
09 mars 2022

Svenska versionen av The Apprentice har nu premiär

Det har blivit dags för premiären av "The Apprentice Sverige." Realityserien är skapad på TV4, där den även kommer visas.

The Apprentice kommer ursprungligen från USA, där den började visas 2004. De första säsongerna hade mycket höga tittarsiffror. I den amerikanska versionen tävlade folk om att bli anställda av Donald Trump. Varje avsnitt blev en deltagare utsparkad från programmet, och varje gång det skedde yttrade Trump det numera klassiska citatet "You're fired".

I den svenska versionen delas tolv personer in i två lag, där de en och en tävlar om en miljoninvestering i just deras affärsidé. Den som korar vinnaren, och i slutändan kommer göra investeringen, är företagsledaren och entreprenören Gunilla von Platen. Istället för Trumps klassiska citat kommer hon säga "du får gå" varje gång någon måste lämna programmet.

Von Platen kommer även ha hjälp av två sidekicks; entreprenören Jacob Rudbäck och hjärnforskaren Katarina Gospic. Tillsammans kommer de bedöma vinnarna i programmets olika utmaningar. De tolv deltagarna kan ni läsa om här.

Det första avsnittet av The Apprentice Sverige finns nu på TV4 play. Varje onsdag kommer ett nytt avsnitt släppas. Det visas även samma dag kl 21.00 på TV4

Se en trailer till serien här:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL