Streama Beck 46 - Den gråtande polisen

Nya filmer och serier på C More i mars 2022

  • C More
25 februari 2022 kl. 13:02

Ny Beck-film och flera spännande serier har premiär

C More har gett ut en lista på alla premiärer som sker på streamingtjänsten den kommande månaden, och förutom Beck hittar vi bland annat en dramaserie producerad av namn som Will Smith och Jay-Z. Ni kan se en lista på alla premiärer här!

Beck – Den gråtande polisen – 18 mars

Streama Beck 46 - Den gråtande polisen
Beck – Den gråtande polisen. Foto: C More

Det har blivit dags för den sista delen i den åttonde säsongen av Beck. I den 46:e filmen med Peter Haber i huvudrollen får polisen massiv kritik efter att en 14-årig pojke skjutits till döds. Snart blir en buss, som bland annat stannar vid Polishögskolan, utsatt för ett brutalt attentat. Alex (Jennie Silfverhjelm) och Martin tar tag i fallet och Vilhelm (Valter Skarsgård), Martins barnbarn som nu går på Polishögskolan, upptäcker något som kan bli avgörande för utredningen. Fallet är dessutom högst personligt eftersom Vilhelm skulle befunnit sig på bussen... 

Trigger Point – 9 mars

This is England-stjärnan Vicky McClure iklär sig rollen som Lana Washington, en bombtekniker som dagligen utmanar ödet. Under en varm sommardag utför en grupp terrorister ett dåd mot London. Ex-militären Lana måste nu snabbt försöka stoppa de improviserade explosiva enheterna för att stoppa attackerna. Det brittiska actiondramat Trigger Point är producerat av Jed Mercurio, som bland annat gjort serierna Bodyguard och Line of Duty.

Women of the Movement – 11 mars

Marissa Jo Cerar har, med stöd från exempelvis Will Smith och Jay-Z, producerat den verklighetsbaserade dramaserien Women of the Movement. Serien berättar historien om Mamie Till-Mobley, en medborgaraktivist vars son mördades av rasistiska motiv 1955 i amerikanska Södern. I ett USA som fortfarande präglas av segregation arbetade hon starkt för rättvisa, och blev starten för en större medborgarrättsrörelse. 

Wynonna Earp – 16 mars

Serie som ursprungligen hade premiär 2016. Wynnona Earp är en släkting till den legendariska sheriffen Wyatt Earp, som var aktiv under den vilda västerns glada dagar. Wynnona åker hem till sin hemstad Purgatory och upptäcker där att området hemsöks av vålnader från de banditer som hennes anfader dödat. För att stoppa dessa övernaturliga krafter tar Wynnona hjälp av Wyatt Earps magiska revolver, hennes syster Waverly, den odödliga och legendariska revolvermannen Doc Holliday samt organisationen Black Badge Divison.

Catch and release – 1 mars

I denna thrillerserie från Norge får vi följa poliserna Filippa och Kaare. De har blivit tilldelad ett fall i en liten by där den ansedda pensionären Meyer hittats mördad vid en flod när han varit ute och fiskat. De två poliserna är dock inte de enda som utreder fallet. Den sjukskrivna polischefen Irja lägger sig också i, men frågan är varför? 

Kandi and the Gang – 7 mars

Kandi Buruss är en känd amerikansk tv-personlighet, som även hade en framgångsrik musikkarriär i slutet av 90-talet. Tillsammans med maken Todd äger hon i dag restaurangen Old Lady Gang, och som tittare får vi ta del av alla utmaningar som det innebär. Todd och Kandi har en plan för att få restaurangen att utvecklas ytterligare, men det innebär även att tuffa beslut måste tas som påverkar både familjen och personalen.

Transplant (Säsong 2) – 8 mars

Transplant är en kanadensisk dramaserie om läkaren Bash, en flykting från Syrien som får jobb på York Memorial Hospital. Den nya säsongen kickar i gång direkt efter sista avsnittet i säsong ett. Läkarteamet befinner sig i chock och Bishop är medvetslös. Sjukhuset har helt destabiliserats och den plats som Bash tidigare sett som sitt hem känns plötsligt osäker. Samtidigt dyker också oväntade ansikten från det förflutna upp, vilket får Bash att ifrågasätta hela sin tillvaro.

Pretty hard cases (Säsong 2) – 16 mars

Ännu en serie från Kanada. Pretty hard cases är ett komedidrama som följer de två detektiverna Sam och Kelly. I den nya säsongen har de blivit en officiell polisduo och de samarbetar bättre än någonsin, vare sig de gäller att lösa vanliga samhällsbrott eller tackla systematisk korruption inom polisväsendet. När de konfronteras med ett new age-gäng som tycks bryta mot alla kända regler måste dock Sam och Kelly sätta sina liv på spel för att få ligan på fall.

Below Deck Down Under – 18 mars

Att bo på en stor yacht kan verka vara rena lyxen, men i denna realityserie får vi följa med bakom kulisserna på en yacht i Australien. Besättningen som jobbar ombord på båten måste tackla den ena utmaningen efter den andra i en ständig strävan att hålla sina gäster nöjda och glada. Mellan arbetspassen kommer även belöningarna i form av härlig dykning och andra oförglömliga undervattensutflykter.

Lie with me – 31 mar

Lie With Me handlar om tvåbarnsföräldrarna Anna och Jake, som påbörjar ett nytt liv i Jakes hemland Australien efter en turbulent period i deras tidigare hem i London. Paret anställer den unga barnflickan Becky, och hon blir genast mycket omtyckt. Frågan är dock om hon verkligen är så oskyldig som hon verkar? Denna australiensiska miniserie utlovar ett utstuderade lögner, sexuella spänningar och oväntade vändningar.

Coppers – 7 mars

Från Belgien kommer kriminaldramat Coppers, om Liese Meerhout som leder det dagliga arbetet på mordroteln i Antwerpens polisdistrikt. Hon och hennes team sätter alltid rättvisa i främsta rummet och drar sig inte för att tänja på en och annan gräns i syfte att försvara de svaga och uppnå sina mål. Coppers är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Lögnen – 21 mars

Precis som Coppers ingår Lögnen (Le Mensonge) i Walter Presents-utbudet. Borgmästaren Claude Arbone har levt ett liv i konstant framgång, med ett lyckligt äktenskap och en framgångsrik karriär. Allt vänder dock över en natt när Claudes älskade barnbarn Lucas plötsligt anklagar honom för våldtäkt… 

De här har också premiär på C More i mars:

Drive – premiär 1 mars

17 again - premiär 1 mars

Arbitrage – premiär 2 mars

Ophelia – premiär 3 mars

Eva & Adam - premiär 4 mars

Valley of the Gods – premiär 4 mars

All the Money in the World – premiär 6 mars

The Ides of March – premiär 8 mars

Poms - premiär 8 mars

Michael Clayton - premiär 10 mars

Waves - premiär 11 mars

Horizon Line - premiär 17 mars

Human Capital - premiär 20 mars

Drive - premiär 21 mars

Lost girls and love hotels – premiär 30 mars

Irresistible - premiär 31 mars

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL