Senaste nytt att streama för barn – tips på filmer och serier

Senaste nytt att streama för barn – tips på filmer och serier

Sofie Landgren
12 april 2023 kl. 16:04

Rykande färska tips

Behöver du tips på det senaste som kan underhålla barnen under skollovet? Då har du kommit rätt! Här samlar vi det allra senaste för barnen som enkelt går att streama hemma i soffan.

Trollkarlens elefant, barnfilm på netflix
Foto: Netflix.

Trollkarlens elefant

Animerat familjeäventyr på 1 timme och 39 minuter.

När unge Peter, som letar efter sin sedan länge förlorade syster, korsar väg med en spåkvinna på torget, finns det bara en fråga han tänker på: lever hans syster fortfarande? Svaret blir att han måste följa en mystisk elefant vilket leder till att Peter hamnar på en anmärkningsvärd resa för att slutföra tre, till synes omöjliga, uppgifter som magiskt förändrar hans stad för alltid.

Trollkarlens elefant är baserad på författaren Kate DiCamillos klassiska roman.

Här kan du se var "Trollkarlens elefant" finns att streama.

Moon girl och devil dinosaur, tecknad barnserie på disney+
Foto: Disney+.

Moon girl och Devil Dinosaur

Animerad barnserie i 16 avsnitt.

Moon Girl och Devil Dinosaur är baserad på Marvels succéserieböcker där vi följer det 13-åriga supergeniet Lunella Lafayettes äventyr och hennes 10-ton tunga T-Rex, Devil Dinosaur. Efter att Lunella av misstag tar med sig Devil Dinosaur till dagens New York City, jobbar duon tillsammans för att skydda stadens Lower East Side från fara.

Här kan du se var "Moon girl och Devil Dinosaur" finns att streama.

Var är vår människa? Barn film på netflix
Foto: Netflix.

Var är vår människa?

Animerat äventyr på 1 timme och 43 minuter.

Den här historien handlar om den självupptagna katten Pud och den kärleksfulla, hyperaktiva hunden Ham, som vaknar upp en dag och upptäcker att deras människa och ALLA andra människor har försvunnit helt spårlöst från jordens yta.

Desperata efter att hitta sin ägare ger sig dessa två hemkära husdjuren ut i världen för första gången. På sin resa för att ta sig till universums centrum och lyckas få tillbaka alla människor stöter de på konstiga mysterier, träffar bisarra varelser och med hjälp av dig som tittare kanske de kan lyckas återställa det som har blivit fel?

Här kan du se var "Var är vår människa?" finns att streama.

Mumier på äventyr, barnfilm på hbo
Foto: Warner Bros.

Mumier på äventyr

Animerat familjeäventyr på 1 timme och 28 minuter.

Långt ner under marken i Egypten finns en 300 år gammal mumiestad där den frihetstörstande prinsessan Nefer och den avdankade hjälten Thut bor. Gudarna och farao bestämmer att de två främlingarna ska gifta sig med varandra, mot sin vilja. Thut gömmer därför den dyrbara vigselringen på ett säkert ställe i en grotta. Samtidigt, uppe på jordens yta, gör lord Silvester Carnaby en arkeologisk expedition, och för första gången någonsin hittar han något relevant: en egyptisk grav med en antik vigselring. Äntligen får han möjlighet att bli en känd arkeolog och gå till historien! Men, han räknar inte med att ringen redan har en ägare...

När Thut märker att ringen har blivit stulen, blir han tvungen att klättra upp till människornas värld och infiltrera nutidens London. Med sig har han Nefer, sin lillebror Sekhem och husdjurskrokodilen Croc, och tillsammans får de tre mumierna vara med om ett äventyr som de sent ska glömma!

Här kan du se var "Mumier på äventyr" finns att streama.

Fler tips för barn:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL