Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se ett första klipp ur A Man Called Otto med Tom Hanks

Se ett första klipp ur A Man Called Otto med Tom Hanks

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 december 2022

Se när grannarna knackar på hos Otto

Den 13 januari är det biopremiär för "A Man Called Otto" med Tom Hanks i titelrollen. Redan nu kan du sett ett första klipp ur filmen här på Filmtopp.

Tom Hanks spelar huvudrollen i den amerikanska remaken av En man som heter Ove, boken av Fredrik Backman som fick sig en lyckad svensk biofilm med Rolf Lassgård. Nu kan du se ett första klipp ur den efterlängtade filmen som regisserats av Marc Forster (Finding Neverland, Quantum of Solace). 

I berättelsen följer vi Otto Anderson, en grinig änkeman, vars enda glädje kommer från att kritisera och döma sina upprörda grannar. När en ny familj flyttar in möter han sin match i kvicktänkta och höggravida Marisol, vilket leder till en oväntad vänskap som kommer att vända upp och ner på hans värld.

A Man Called Otto är finansierad av SF Studios och därmed en banbrytande produktion inom svensk film. Som huvudproducenter har vi svenske Fredrik Wikström Nicastro (Utvandrarna, Snabba Cash) och Tom Hanks själv samt hans hustru Rita Wilson

Se ett första klipp ur "A Man Called Otto" med Tom Hanks här:

Filmen har amerikansk biopremiär den 30 december. I Sverige dyker den upp på biografer den 13 januari. Du som använder dig av Biopasset har möjligheten att gå och se den för halva priset. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL