Sam Raimi vill göra ny Spider-Man med Tobey Maguire

Sam Raimi vill göra ny Spider-Man med Tobey Maguire

07 april 2022 kl. 10:38

Återkomsten av Maguire i Marvel-universumet gav nya idéer

Regissören Sam Raimi, som gjorde den Spider-Man-trilogin, säger att han skulle vara intresserad av att göra en fjärde film med sin tidigare Peter Parker, Tobey Maguire.

Sam Raimi hjälpte till med att starta den aktuella eran av superhjältefilmer med 2002 års Box Office-rekordbrytare Spider-Man, som sedan följdes av två uppföljare som även de var framgångsrika. Spiderman 2 (2004) hyllas fortfarande som en av de största uppföljarna genom tiderna. Nu vill Raimi återvända till Peter Parkers värld.

Spiderman 2. Tobey Maguire och Kirsten Dunst
"Spider-Man 2" (2002). Foto: Sony Pictures.

Den hyllade Evil Dead-skaparen gör snart sin triumferande återkomst till serietidning-adaptionerna med filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness som just nu befinner sig i slutfasen av sin produktion. I en intervju med Fandango inför premiären fick Raimi frågan om chanserna för honom att göra ytterligare en Spiderman-film med Tobey Maguire, varpå han svarade:

– Jag har insett efter att ha gjort Doctor Strange att allt är möjligt. Jag älskar Tobey. Jag älskar Kirsten Dunst. Jag tror att allt är möjligt.

Raimi avslutar sedan med:

– Det låter vackert. Även om det inte är en Spider-Man-film så skulle jag älska att arbeta med Tobey igen i en annan roll.

"Doctor Strange in the Multiverse of Madness" har premiär på bio den 6 maj.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL