Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Spider-Man

Nya Spider-Man-posters välter internet

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2021

Se tre stycken karaktärsposters till nya filmen

Snart kommer Spider-Man: No Way Home till landets biografer – och vi är taggade till tänderna! Inte minst efter att ett gäng posters dök upp och tog nätet med storm sent i går kväll…

Allas väggklättrande favorit är redo att ställas inför sin mest vrickade utmaning hittills när gamla "bekanta" från förr dyker upp i storstan. Fiender vi sett Spidey kämpa mot på vita duken sedan början av 2000-talet för nämligen en oväntad comeback! Dessutom dyker Doctor Strange upp för att hjälpa Marvels skönaste tonårskis.

Att förväntningarna är höga är med andra ord ingen överdrift, inte minst sedan vi fick ta del av den här urläckra trailern:

Som om inte det vore nog har Marvel även tagit tillfället i akt till att bjuda oss på ett gäng posters. Och precis som det har varit tidigare med Spider-Man-filmerna, har affischerna väckt blandade reaktioner. Något som nästan har blivit till ett stående skämt där nätet flödar med kommenterar om hur usla affischerna är. Och när man ser den här nedan… förstår man också varför:

Poster

Nedan följer nya posters som har beskrivits som allt från en dröm till en mardröm:

Spider Man

Spider Man

Spider Man

Spider-Man

 Spider-Man: No Way Home har premiär den 15 december.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL