Ryan Gosling vill spela Ghost Rider för Marvel

Ryan Gosling vill spela Ghost Rider i ny film

Filmtopp
Uppdaterad kl. 10:07 | Publicerad 13 juli 2022 kl. 09:07
ANNONS
ANNONS

Vill du se Gosling som Djävulens motorcyklande prisjägare?

Ghost Rider kan komma tillbaka med en ny storfilm och om så blir fallet har Ryan Gosling paxat rollen.

Den berömda karaktären Ghost Rider som tidigare gestaltats två gånger av Nicolas Cage kan komma att få nytt liv. Och som det ser ut just nu kan Ryan Gosling, som ännu inte gjort en superhjältefilm, vara nästa person att spela honom.

Det har sedan en tid tillbaka funnits ett rykte om att Gosling gått med i MCU och att han ska spela superhjältekaraktären Nova i en eventuell Marvelfilm eller Disney+ serie. Dessa uppgifter kommenterade Gosling nyligen också i Joshua Horowitz podcast Happy Sad Confused. Då sköt han ned ryktet, men enligt Moviefone ska han senare ha snackat vidare med Horowitz och erkänt att det finns en Marvelkaraktär han är intresserad av att spela: Ghost Rider, som fram till 2013 ägdes av Sony och numera av Marvel.

Ryan Gosling vill spela Ghost Rider för Marvel
Foto: Sony Pictures.

I den första filmen från 2007 med Nicolas Cage i titelrollen följer vi motorcykelföraren Johnny Blaze som säljer sin själ till Djävulen för att rädda sin fars liv och förvandlas till Djävulens egen prisjägare, och skickas för att jaga syndare. Filmen fick en uppföljare 2011, Spirit of Vengeance

Än så länge finns det inga bekräftade uppgifter om att en ny Ghost Rider-film är på väg. Kanske kan Goslings intresse få fart på verkstaden.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL