Se Gosling som Ken i nya Barbie-filmen

Se Gosling som Ken i nya Barbie-filmen

Uppdaterad kl. 16:06 | Publicerad 16 juni 2022 kl. 13:06

Du har väl inte missat bilden på Gosling som Ken?

Nu har vi fått ännu en tjuvtitt på vad som väntar i den kommande "Barbie"-filmen. Denna gången i form av en bild på Ryan Gosling, i karaktär som Ken.

Vi fick för ett tag sedan veta att ingen mindre än superstjärnan Margot Robbie kommer spela rollen som Barbie i live-action-filmen, och inte långt därefter stod det klart att även Ryan Gosling är delaktig i projektet, och det i rollen som "Ken". Nu har vi dessutom fått ta del av en bild på Gosling som Ken.

Det är produktionsbolaget Warner Bros. som släppt den nya bilden och de har även avslöjat att premiären är satt till den 21 juli 2023 nästa år, och ser därför ut att bli en av de stora premiärerna under sommaren.

Barbie regisseras av Greta Grewig, gjorde sin stora regidebut då hon regisserade den omtyckta filmen Lady Bird, där Saoirse Ronan hade huvudrollen. Gerwig har även jobbat tillsammans med sin partner, Noah Baumbach, med att skriva manuset till filmen.

För er som knappt kan bärga er kan vi berätta att filmen i skrivande stund spelas in i London, enligt Dark Horizons. Utöver Robbie och Gosling har flera andra namnkunniga skådespelare anslutit till projektet, inklusive Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera och Emma Mackey för att bara nämna några. 

Tidigare har vi också fått ett smakprov på hur Margot Robbie kommer att se ut i rollen som Barbie. Se den nedan:

Margot Robbie som Barbie
Foto: Warner Bros.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL