Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Daniel Granlund

Robinson 2022: Daniel Granlund

Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022

En av deltagarna i årets Robinson

Den 20 mars är det premiär för Robinson 2022. Precis som tidigare år bjuder denna säsong på flera färgstarka karaktärer, och Daniel Granlund är definitivt en av dem.

Mer läsning:

I årets säsong av Robinson är man tillbaka i Västindien. Precis som förra säsongen är det 12 deltagare med från start, som delats in i Lag Nord och Lag Syd. Årets säsong är den sista med Anders Öfvergård som programledare, eftersom han hade hunnit spela in programmet innan incidenten som fick honom sparkade skedde. Genom åren har programmet gett oss profiler som Robinson-Robban, Martin Melin och Zübeyde Simsek.

Årets säsong ser också ut att bjuda på deltagare som potentiellt kan hamna på listan över minnesvärda personer programmet haft med. Älska dem eller hata dem, men flera av de tävlande i Robinson 2022 kan definitivt skapa diskussioner hemma i soffan. Daniel Granlund tillhör utan tvekan den kategorin.

Daniel Granlund i Robinson 2022
Daniel Granlund. Foto: TV4

Ålder: 37 år
Yrke: Kock
Ort: Luleå

Personlig sak: Backgammon

Daniel känns spontant väldigt lågmäld och ödmjuk, egenskaper som jag tror lär gå hem i stugorna. När flera andra tänker på sig själv, är Daniels första instinkt att göra det som är bäst för laget. Det tycks inte heller vara en tillfällighet, utan ett genomgående tema i första avsnittet. Jag tror knappast att det är han som kommer ligga bakom några bråk i årets säsong, tvärtom. För när jag lyssnar på Daniel, och ser hur han agerar, stiger genast suget för att anställa honom som min personliga kock. Finns ett slags norrländskt lugn hos denne lulebo. 

Robinson 2022 har premiär den 20:e mars. Det sänds kl 21.00 på TV4 och streamas även på TV4 Play. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL