Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för nya säsongen av Robinson 2022

Premiär för nya säsongen av Robinson 2022

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 mars 2022

Då kommer sista säsongen med Anders Öfvergård.

Förra året fick vi se den 20:e upplagan av ett av Sveriges mest populära TV-program. Nu vet vi äntligen när vi kommer att får se nya säsongen av Robinson 2022!

Den stora kampen som utspelar sig i tropiskt klimat utgör ett av de mest älskade programmen som årligen sänds på svensk TV. Det är därför med stor glädje som vi nu närmar oss premiär för nya säsongen av Robinson 2022. De kommande avsnitten formar den 21:a säsongen i ledet, där tolv nya deltagare ska göra upp om den åtråvärda Robinson-statyetten. Som programledare återser vi Anders Öfvergård för en sista stöt innan Petra Malm tar över stafettpinnen.

Ja, det börjar bli dags för nästa upplaga av det älskade TV-programmet, där två lag med personer av olika åldrar ställs inför en rad krävande utmaningar. Allt i kampen om att vinna statyetten, men också en halvmiljon svenska kronor. Förra året var det Skellefteå-bon Dennis Johansson som gick segrande ur tävlingen.

Årets säsong kommer även med en ny regel för att göra detta till en av de mest speciella säsongerna hittills. Mer om den längst ner i artikeln.

När har nya säsongen av Robinson 2022 premiär?

Många längtar efter att få kasta sig in i ett nytt drama ute på ön. Premiärdatumet för nya säsongen av Robinson 2022 är den 20:e mars. Det första avsnittet likt de följande släpps på TV4 och TV4 Play. Syskonprogrammet Gränslandet där utslagna deltagare får chans till revansch har sin premiär dagen efter, den 21:a mars, och då endast på TV4 Play.

Anders Öfvergård slutar som programledare för Robinson

I höstas kunde vi dela den tråkiga nyheten om vilken TV4-profil som plockats bort från kanalen. Det rör sig om Anders Öfvergård som efter en händelse på en produktionsfest fick bryta sitt kontrakt med TV4. Men innan vi ser det sista av honom på kanalen kommer vi att få se honom i den nya säsongen av Robinson 2022. Den profil som tar över efter Anders Öfvergård är Petra Malm. Hon är framför allt känd som den första kvinnan att bli antagen till det militära specialförbandet Särskilda operationsgruppen. 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL