Let's Dance 2022 – de 10 dansparen i nya säsongen

Let's Dance 2022 – de 10 dansparen i nya säsongen

Filmtopp
Uppdaterad 27 februari 2022 kl. 10:02 | Publicerad 21 februari 2022 kl. 10:02
ANNONS
ANNONS

Alla deltagare som presenterats hittills

Den 19:e mars är det dags för "Let's Dance" 2022 och vi väntar oss tio nya danspar som ska vinna över juryn och det svenska folket. Här är de deltagare som vi vet just nu kommer att medverka.

I mitten av mars står Petra Mede och David Lindgren redo att leda tittarna genom den nya säsongen av Let’s Dance som kommer att bjuda på flera nya dansutmaningar. 

För närvarande väntar vi fortfarande på att samtliga deltagare ska presenteras. Men nu vet vi åtminstone vilka ett par av dem blir. Om någon av dem slutar upp som vinnare återstår att se. Hur som helst kommer här de deltagare TV4 presenterat än så länge. 

Observera att listan uppdateras löpande med nya deltagare allt eftersom att de presenteras av TV4.

Deltagare i Let's Dance 2022:

Mouna Esmaeilzadeh

Mouna i Let's Dance 2022
Foto: TV4

Läkare, hjärnforskare, entreprenör känd som doktor Mouna. Medverkar bland annat i realityserien Svenska Powerkvinnor. Mouna dansar med Tobias Wallin.

Cecilia von der Echs

KLART: Cecilia von der Esch tävlar i Let's Dance 2022
Foto: TV4.

Skådespelaren Cecilia von der Esch, tidigare känd som Cecilia Forss, är klar för Let's Dance 2022. Några av Cecilia von der Eschs mest kända filmer är I rymden finns inga känslor, som hon Guldbaggenominerades för, och Masjävlar. Hon kommer att dansa med Hugo Gustafsson, som gör sin tredje medverkan i det folkkära programmet.

Markus Granseth

Markus Granseth
Foto: TV4

Programledaren och tv-producenten Markus Granseth är klar för Let's Dance 2022. Han är mest känd för de yngre tittarna bland annat som programledare för Sommarlov, Julkalenderns lucköppning och Bolibompa på SVT. Markus dansar med Cecilia Ehrling Danermark.

Lisa Ajax

Lisa Ajax – Let's Dance
Foto: TV4

Lisa Ajax är inte bara aktuell med realityserien The Island och Melodifestivalen, nu ska hon även dansa för svenska folket i Let's Dance 2022. Detta tillsammand med Tobias Bader, som gör sin andra säsong.

Mia Parnevik

Mia Parnevik
Foto: TV4

TV-personlighet som vi bland annat fått följa i realityserien Parneviks på TV3. Mia är gift med golfproffset Jesper Parnevik och de har fyra barn tillsammans. Mia kommer dansa med Tobias Karlsson.

Marie Mandelmann

Marie Mandelmann i "Let's Dance" 2022.
Foto: TV4.

Den folkkära lantbrukaren och TV-personligheten Marie Mandelmann, som vi är vana vid att se i Mandelmanns gård, är klar för att dansa loss i den nya säsongen av Let's Dance. Som hennes partner har vi Jonathan Näslund. Det blir spännande att se ifall Mandelmann är lika kreativ på dansgolvet som hon är i sitt växthus. Oavsett vågar vi tro på att det kommer gå bra för den pigga 57-årigen.

Henrik Fexeus

Henrik Fexeus klar för Let's Dance 2022
Foto: TV4.

Författaren och mentalisten Henrik Fexeus är klar för Let's Dance 2022. Han ligger bakom flera böcker, där den kändaste är Konsten att läsa tankar från 2007. Utöver sina egna böcker har han även samarbetet med Camilla Läckberg. Han kommer att tävla med veteranen Malin Watson som här gör sin åttonde säsong.

På Instagram säger Henrik Fexeus följande: ”Jag vet att Let’s Dance kommer bli en av de svåraste, läskigaste men troligtvis också roligaste saker jag nånsin gjort”

Aron Anderson

Aron Andersson i "Let's Dance" 2022.
Foto: TV4.

Nästa deltagare som presenterats för Let's Dance 2022 är 34-åriga stockholmaren Aron Anderson, den första personen som i rullstol lyckats bestiga Kebnekaise. Denna inspirerande person, som föreläser runt om i landet, är även en känd Paralympics-idrottare. Nog kommer Anderson att ha mångas ögon på sig när han ska dansa tillsammans med Jasmine Takács.

Filip Dikman

Filip Dikman
Foto: TV4.

YouTube-profilen Filip Dikman ska ta på sig sina "dancing shoes", som David Bowie hade sagt. Tillsammans med sin danspartner Linn Hegda ska 25-åringen visa upp en ny sida av sig själv för det svenska folket.

Eric Saade

Eric Saade
Foto: tv4

Tredje deltagaren som kommer att vara med och dansa loss i årets upplaga av Let's Dance är ingen mindre än Eric Saade. Tillsammans med proffsdansaren Katja Luján Engelholm kommer han att dra på sig dansskorna och visa vad han går för.

Dessa är de deltagare i nya "Let's Dance" som vi hittills kan presentera. Filmtopp uppdaterar listan så fort nya namn tillkommer.

MER LÄSNING: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL