Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Angela Maria Perira Praxedes

Robinson 2022: Angela Maria Pereira Praxedes

Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022

En av deltagarna i årets Robinson

Den 20 mars är det premiär för Robinson 2022. Precis som tidigare år bjuder denna säsong på flera färgstarka karaktärer, och Angela Maria Pereira Praxedes är definitivt en av dem.

I årets säsong av Robinson är man tillbaka i Västindien. Precis som förra säsongen är det 12 deltagare med från start, som delats in i Lag Nord och Lag Syd. Årets säsong är den sista med Anders Öfvergård som programledare, eftersom han hade hunnit spela in programmet innan incidenten som fick honom sparkade skedde. Genom åren har programmet gett oss profiler som Robinson-Robban, Martin Melin och Zübeyde Simsek.

Mer läsning:

Årets säsong ser också ut att bjuda på deltagare som potentiellt kan hamna på listan över minnesvärda personer programmet haft med. Älska dem eller hata dem, men flera av de tävlande i Robinson 2022 kan definitivt skapa diskussioner hemma i soffan. Angela Maria Pereira Praxedes tillhör utan tvekan den kategorin.

Angela Maria Pereira Praxedes. Foto: TV4

Ålder: 45 år
Yrke: Driver familjehem
Ort: Öjebyn

Personlig sak: Triangelspelet

Angela verkar först inte göra så mycket väsen av sig, men när hennes lag ska börja bygga vindskydd träder en annan personlighet fram. En som verkar anse sig vara bäst i allt, och gärna bestämmer över vad som ska göras. Den bossiga attityden är dock bara halva sanningen. Här finns även en kvinna som förkunnar sin kärlek till programledaren Anders (har ju inte åldrats väl) på ett mycket öppet sätt. Tiden får utvisa vilken av dessa två personligheter som mest kommer träda fram i rutan. Oavsett vilket lär hon bli en omtalad person under säsongens gång. 

Robinson 2022 har premiär den 20:e mars. Det sänds kl 21.00 på TV4 och streamas även på TV4 Play. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL