Premiär för A Perfect Pairing

Premiär för A Perfect Pairing

Uppdaterad kl. 15:05 | Publicerad 19 maj 2022 kl. 10:05

Ny romantisk feel-good från Netflix

En stadsflicka ger sig ut på landet för att för att vinna över en klient, men inser snart att jobba på en bondgård är inte det lättaste. Tack och lov för den snygga bonden som kommer till undsättning.

Lola (Victoria Justice) bestämmer sig för att sluta sitt jobb som försäljningschef på ett vinföretag i Los Angeles för att starta sitt eget vinimportföretag. För att vinna över sin första kund åker hon till Australien, men Vaughn Family Wines är måttligt imponerade av Lolas nystartade importföretag. 

För att visa vad hon går för börjar hon jobba på Vaughn familjens fårfarm. Lola har det inte lätt på farmen, och har inga vidare talanger i att laga inhägnader och valla får. Medans bonden Max (Adam Demos) lär upp henne börjar de öppna upp till varandra och vänskapen blommar snart över till kärlek. Lola vet dock inte att Max hemligheter kan sätta stopp för deras spirande romans. 

Netflix nya film är en romantiskt feel-good komedi som utspelar sig i Australien. I huvudrollerna ser vi Victoria Justice, främst känd för sina roller i Nickelodeon serierna Victorious och Zoey 101, samt Adam Demos som du kanske sett i Netflix produktionerna Falling Inn Love och Sex/Life.

Filmen kan du streama från och med idag på Netflix. 

Du kan se en trailer här:

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL