Batman-skurk

FÖRBUD: Pingvinen fick inte röka i nya Batman

Filmtopp
26 februari 2022 kl. 14:02

Stjärnan berättar om Warners förbud

Den 2 mars har efterlängtade "The Batman" premiär. Till skillnad från tidigare gånger kommer vi inte få se Pingvinen röka i den nya filmen.

På grund av pandemin har vi fått vänta lite extra länge, men snart är det äntligen dags för den efterlängtade Batman-filmen The Batman att ha världspremiär. Denna gången ser vi Robert Pattinson i rollen som Gothams läderprydda hjälte och i filmen ställs han bland annat mot de ikoniska skurkarna Gåtan och Pingvinen.

Till skillnad från tidigare gånger, kommer vi denna gången inte få se Pingvinen röka, detta berättar Colin Farrell I en intervju med YouTube-kanelen Jake's Takes. Skådespelaren menar att han arbetade hårt för att låta sin rollfigur röka cigarrer, men att produktionsbolaget Warner Brothers, vägrade.

Missnöjd med beslutet

– Stora studios tar stora beslut runt saker som cigaretters närvaro på film. Jag kämpade hårt gör en cigarr. Vid en punkt sa jag: "Kan jag ha den otänd? Låt mig ha den otänd." De sa nej. Som om en massa tolvåringar skulle börja röka kubanska cigarrer för att Pingvinen röker cigarrer i en film, säger Colin Farrell.

Vilka fler ändringar som rör de klassiska karaktärerna återstår att se.

The Batman har premiär den 2 mars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL