Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bild på Halo-serien

Paramount avslöjar tre karaktärer i Halo-serien

  • Paramount+
Jonathan Smeds | Nyhet
22 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
22 februari 2022

Tre nya posters upplagda på twitter

Det är snart bara en månad kvar till den efterlängtade premiären av Halo-serien, och därför släpps allt mer information om serien. Bland annat har nu Paramount gett oss en närmare titt på tre av karaktärerna.

Halo kommer ha premiär den 24 mars, och många fans har väntat länge på att äntligen få ta emot den. Precis som i spelet kommer serien följa John-117, mer känd som Master Chief, som tillsammans med andra människor krigar mot alien-alliansen Covenant. Mänskligheten kämpar för sin egna överlevnad, och Master Chief måste tillsammans med Cortana, Covenant och de andra "Spartans of Silver Team" slåss om att hitta "the Halo", och med det vinna kriget. I seriens officiella synopsis utlovas en djupdykning i personliga berättelser fyllda av action och äventyr. 

Nu har alltså Paramount även släppt tre nya posters, där vi får stifta en närmare bekantskap med några av seriens karaktärer. Det handlar om Halsey, Soren och Kwan. De två förstnämnda känner kanske vissa igen från tidigare produktioner, men Kwan är en helt ny person som skapats för serien. I Halo-spelen är Halsey en forskare för United Nations Space Command, och sett till bilden på henne verkar hon vara det även i serien. Soren är en mindre karaktär som tidigare varit med i en Halo-novell, och det är inte känt om det faktiskt är samma karaktär från novellen som även kommer vara med i serien. 

De tre karaktärerna kommer spelas av Natascha McElhone, Bokeem Woodbine och Yerin Ha. Paramount har satsat stor på Halo-serien, och det är redan klart att det kommer en till säsong.

Se bilder på karaktärerna nedanför:

MER LÄSNING:

 

 

NÄSTA ARTIKEL