Halo-serien – den första teasern är här!

Halo-serien – den första teasern är här!

  • Paramount+
Emil Oscar Rasmussen
16 november 2021 kl. 12:11

Första titten på den efterlängtade Halo-serien

En serieadaptation på den älskade tv-spelsserien, "Halo", har varit på tapeten i nästan ett decennium – och nu kan du äntligen få en första liten glimt av den kommande serien.

Paramount+ har släppt en första teaser (en väldigt liten sådan) för deras kommande Halo-serie. Serien är baserad på den hyllade tv-spelsserien med samma namn, med karaktären Master Chief i huvudrollen.

Xbox Entertainment Studios meddelade redan 2014 att det fanns långtgående planer på att göra en tv-serie av deras spel, och det hade varit på tal redan innan det. Därefter dröjde det till 2018 innan den amerikanska kanalen Showtime placerade en beställning på serien. Tidigare i år valde ViacomCBS, som äger Showtime, att flytta serien till nylanserade Paramount+ istället.

Serien produceras av Showtime, men också 343 Industries och Steven Spielbergs Amblin Entertainment.

LÄS OCKSÅ:

Se teasern till Halo-serien här:

Den första "Halo"-teasern bjuder oss på sparsamt med information. Allt vi får se är egentligen Master Chiefs ärrade ryggtavla och att han tar på sig munderingen vi är vana vid att se honom i. Samtidigt får vi höra en röst hälsa honom välkommen.

Rollen som Master Chief spelas av Pablo Schreiber. Andra skådespelare i serien inkluderar Natascha McElhone, Yerin Ha, Bokeem Woodbine, Jen Taylor m.fl.

"Halo"-serien har planerad premiär någon gång under 2022.

LÄS OCKSÅ: Paramount+ Sverige: Allt du behöver veta

NÄSTA ARTIKEL