Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första trailer till serien Halo

Första trailer till serien Halo

  • Paramount+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 december 2021

Släpps exklusivt på Paramount+ under 2022

Paramounts efterlängtade Halo-serie är äntligen snart här. Ta en första titt på det intergalaktiska äventyr som väntar oss.

MER LÄSNING:

En otecknad serie på TV-spelet Halo har länge varit under utveckling. Nu är vi riktigt nära att få se Paramounts originalproduktion som skildrar det universum Master Chief krigar sig igenom. 

Baserad på storyn i spelen, för Halo oss flera århundraden framåt i tiden där utomjordingar hotar människans existens och stora risker måste tas för att de inte ska utrota vår ras för alltid. I centrum är supersoldaten Master Chief som är en nyckelspelare i det fullskaliga krig som råder. Huvudkaraktären spelas av Emmynominerade Pablo Schreiber som vi bland annat sett i Orange is the New Black och American Gods

Se trailern till serien Halo här:

Att döma av reaktioner på sociala medier reagerar fansen mycket positivt på den en minut långa teaser vi fått ta del av. Många menar att den drygt tjugo år långa väntan på en ordentlig Halo-serie äntligen ser ut att belönas. Hur väl den kommer att palla trycket återstår att se när premiären landar.

När exakt serien har sin premiär är ännu inte känt, men det förväntas ske under våren. 

NÄSTA ARTIKEL