Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailerpremiär för Halo-serien

Då har Halo-serien premiär

  • Paramount+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2022

Storäventyret närmar sig med stormsteg

För drygt en månad sedan kunde vi ta del av den första titten på Paramount+ kommande Halo-serie. Nu har vi premiärdatumet och likaså är hela trailern ute. Det ser ut att bli actionpackat!

Den legendariska TV-spelserien får äntligen sin ordentliga live action-version. Det blir i form av en ytterst påkostad serie som kommer till Paramount+. I Halo-serien som utspelar sig drygt femhundra år framåt i tiden där ett högteknologiskt krig närmar sig sin absoluta spets. I det episka slagets två läger har vi FN:s rymdkommando och en militär allians som består av flera avancerade främmande raser. Berättelsens huvudperson som vi känner igen väl från spelet, Master Chief, beger sig ut på ett uppdrag tillsammans med sina bästa soldater i kampen om att vinna kriget. 

Se trailern till serien "Halo" här:

Master Chief spelas av ingen mindre än Emmynominerade Pablo Schreiber som vi bland annat sett i Orange is the New Black och American Gods

Då har Halo-serien premiär

I samband med att trailern släpptes gick Paramount+ också ut med ett exakt premiärdatum för vad som komma skall. Serien Halo släpps den 24:e mars. Om det rör sig om första avsnittet eller hela serien på en och samma gång är inte känt. Men baserat på streamingtjänstens historik kommer de att släppas veckovis. 

Den första säsongen av serien "Halo" utgörs av sammanlagt nio avsnitt. 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL