Bästa serierna på Paramount+

Ny Yellowstone-prequel beställd av Paramount

  • Paramount+
28 februari 2022 kl. 10:02
ANNONS
ANNONS

Den här gången åker vi tillbaka till 1932

Paramount fortsätter att satsa hårt på Yellowstone. Nu är det bekräftat att en tredje spinoff-serie baserat på originalet ska produceras.

Yellowstone håller på att expandera till ett helt universum. När serien började sändas 2018 gick det relativt trögt, men sedan dess har den blivit allt mer populär och den senaste säsongen hade mycket goda tittarsiffror. I Yellowstone får vi följa familjen Dutton, som äger den stor ranchen "The Yellowstone" i Montana.

I slutet av förra året hade 1883 premiär, en spinoff som handlar om en tidigare generation av familjen Dutton och hur de etablerade sin ranch. 1883s sista avsnitt visades på amerikansk TV i går, men Paramount har bekräftat att det kommer mer. I samband med det berättade de även att det kommer en till prequel-serie. 

Handlingen i den nya serien, med titeln 1932, kommer kretsa kring ännu en generation av släkten Dutton. Som de flesta säkert redan räknat ut kommer det denna gång vara år 1932, och följa Dutton under en tid när västern expanderade, alkoholförbudet gällde och den stora depression hade skett.

Paramount har inte berättat vilka som ska medverka i serien eller när den har premiär. Förutom 1883 och 1932 arbetar man även på en spinoff som heter 6666. Den kommer utspela sig under nutid på Four Sixes Ranch i Texas.

Yellowstone går att streama på Paramount+.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL