Tom Hanks ansluter till Yellowstone-universumet

Tom Hanks ansluter till Yellowstone-universumet

  • Paramount+
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 13 april 2022 kl. 11:04 | Publicerad 11 december 2021 kl. 11:12

Hanks till Yellowstones prequel-serie.

Populära "Yellowstone" expanderar med nya serier. Bland annat en prequel-serie som självaste Tom Hanks nu har anslutit sig till.

LÄS OCKSÅ:

"Yellowstone" är serien som går från klarhet till klarhet. Paramount+ flaggskeppsserie har nu sänts i fyra säsonger och dess följarskara har växt stadigt för varje säsong som har gått, vilket har lett till att det kommer bli fler serier i samma universum från skaparen Taylor Sheridan.

En prequel-serie, som går under namnet 1883, är bland annat på gång. Som titeln antyder kommer serien att utspela sig efter det amerikanska inbördeskriget, men den kommer också att innehålla scener från själva kriget.

Sedan tidigare står det klart att skådespelare som Sam Elliott, Tim McGraw, Faith Hill, och Billy Bob Thornton kommer vara med i serien, men nu rapporterar Deadline att även Tom Hanks har en roll i 1883.

Enligt Deadline är Hanks med i seriens andra avsnitt och spelar rollen som generalen George Meade. Sheridan säger också till tidningen att Hanks medverkan bara är en av flera spännande överraskningar som väntar i prequel-serien.

"1883" har svensk premiär den 20 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL