Paradise Hotel 2023: Heta kyssar utbyts och Bella Andersson checkar in

Paradise Hotel 2023: Heta kyssar utbyts och Bella Andersson checkar in

Sofie Landgren
21 mars 2023 kl. 10:00

Olle och Ida hittar snabbt kärlek

Nu kan vi se "Paradise Hotel" 2023 som släppts på Pluto TV. Det bjuds på färgstarka deltagare, drama, intriger, fest, kärlek, hångel och mycket mer. Redan i säsongens andra avsnitt blossar romantik upp mellan Olle och Ida.

Ida Fransson och Olle Axeland i Paradise Hotel 2023
Ida Fransson och Olle Axeland. Foto: Pluto TV, Viaplay.

Årets första chans till romans

Nu är det dags för det andra avsnittet av Paradise Hotel 2023, säsong 15 som var tänkt att släppas 2021, men som istället sänds på Pluto TV, nu, två år senare. Redan i första avsnittet kunde vi se tendenser till att Olle Axeland och Ida Fransson fattat tycke för varandra. I dagens avsnitt berättar Ida och Olle om deras gemensamma natt.

– Natten slutade med att jag och Olle kröp ihop i sängen tillsammans. Det var mysigt, han är ju ganska kärleksfull och sådär pussar på mig, säger Ida.

– Jag mår jättebra i dag. Att sova med Ida är jättemysigt. Hon är en underbar tjej asså. Genuint söt, vacker snäll, asså jag kan inte önska mig bättre faktiskt, berättar Olle efter natten.

Bella Andersson Paradise Hotel 2023
Bella Andersson. Foto: Pluto TV, Viaplay.

Bella Andersson checkar in 

Deltagarna får ett brev som förklarar att en ny tjej är på väg att checka in, vilket leder till att Idas svartsjuka sida visar sig. Hon säger att Olle absolut inte får vara glad över det nya tillskottet.

– Han ska säga bara usch, jag behöver ingen ny tjej. Jag kommer att greppa tag i honom med mina naglar och bara, du lämnar inte mig, fattar du det?

Den som checkar in är ingen mindre än PH-veteranen Bella Andersson, som kliver in för att vinna – och hon kommer inte att lita på någon.

– Jag är inte här för att hitta någon jävla kille. Jag ska hem med pengar, säger Bella i sin introduktionsvideo.

Bella får en chans till att träffa alla killarna var och en för sig och Olle markerar ganska omgående att han gärna vill stå med Ida och Bella väljer istället Joel Klimcsak till sin partner. Än så länge verkar inte Bella vara något hot mot Ida, men det ligger i luften och känslan är att det snart kommer att ändra på sig.

Missa inte fortsättningen på den dramatiska säsongen av "Paradise Hotel" 2023 måndag till onsdag på Pluto TV.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL