Paradise Hotel 2023: Lovisa Halvardsson

Paradise Hotel 2023: Lovisa Halvardsson

Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 09:03 | Publicerad 20 mars 2023 kl. 08:03

En färgstark tjej som gärna tar plats

Nu är det dags för "Paradise Hotel" 2023, som var tänkt att släppas 2021, att ta plats på Pluto TV. En av säsongens deltagare är malmöiten Lovisa Halvardsson som kommer att göra allt för att försöka styra och ställa inne på hotellet.

Lovisa Halvardsson Paradise Hotel 2023
Lovisa Halvardsson. Foto: Pluto TV/Viaplay.

"Jag är fett rolig och härlig"

Det har blivit dags för premiär av den mytomspunna säsongen av Paradise Hotel från 2021 på Pluto TV. En av deltagarna är den färgstarka tjejen Lovisa Halvardsson, 25, från Malmö. Hon beskriver sig själv som glad, kaxig, underbar och har inga som helst problem med att ta för sig när hon kliver in i ett rum.

Lovisa blev väldigt besviken när hon för två år sedan fick informationen om att säsongen inte skulle sändas tack vare att en deltagare från säsong 14 anklagades för sexuella övergrepp. Men, nu har dagen kommit och Lovisa får äntligen chansen att visa vad hon går för tack vare Pluto TV som köpte upp säsongen och börjar sända den idag.

Paradise Hotel 2023: Lovisa Halvardsson
Lovisa Halvardsson. Foto: Pluto TV/Viaplay.

Det här är Lovisa i "Paradise Hotel" 2023

I sin introduktionsvideo berättar hon att hon har en tendens till att ta mycket plats och att hon kommer att styra och ställa inne på hotellet.

– Jag kommer synas mycket och höras mycket, och jag kommer att spela på att jag är fett rolig och härlig att vara med. Men, jag har en baktanke bakom allt. Jag är sjukt bestämd. Jag ska få killarna till att sitta.

Missa inte att se hur det går för Lovisa att ta över i "Paradise Hotel" 2023 på Pluto TV.

Mer läsning:

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL