Nicole Falciani – Paradise Hotel 2021

Nicole Falciani om Paradise Hotel 2021 som nu sänds: "Det känns superkul!"

Sofie Landgren
19 mars 2023 kl. 18:03

Programledaren menar att vi har en superrolig säsong framför oss

Vi fick äran att prata med Nicole Falciani inför premiären av Paradise Hotel säsong 15 som spelades in 2021, men ställdes in tack vare att en deltagare från säsong 14 anklagades för sexuella övergrepp. Nu, två år senare, visas säsongen och Nicole delar med sig av sina tankar och känslor kring det hela.

"Jag tycker att det känns superkul!"

Det har blivit dags för premiär av den mytomspunna säsongen av Paradise Hotel från 2021 på Pluto TV, något som programledare Nicole Falciani ser fram emot. Vi på Filmtopp fick chansen att prata med Nicole under en pressdag och under intervjun berättar hon bland annat om sina känslor kring programmet, vart hon är i livet idag och vad hon har för framtidsplaner. Nicole, som även är aktuell i Hela kändis-sverige bakar på TV4 och UnderdogsSVT, berättar även om den största skillnaden mellan inspelning av public-service och kommersiell TV.

Som en bonus berättar Nicole att hon är fascinerad över folk som frivilligt söker in till Elitstyrkans hemligheter och att de borde söka psykvård på Sankt Görans.

Spana in vår intervju med Nicole här nedan:

 

 

NÄSTA ARTIKEL