Efter övergreppen i Paradise Hotel – svenskt produktionsbolag utreds

Premiär för Paradise Hotel 2023 – så var första avsnittet

Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 19:03 | Publicerad 20 mars 2023 kl. 15:03
ANNONS
ANNONS

Hångel, fest och drama i premiäravsnittet

Nu kan vi se "Paradise Hotel" 2023 som släppts på Pluto TV. Det bjuds på färgstarka deltagare och en rivstart med säsongens första avsnitt i sann PH-anda. Det blir drama, intriger, fest, kärlek, hångel och mycket mer!

Premiär för Paradise Hotel 2023 – så var första avsnittet
Elin, Bella, Jesper och Casper. Foto: Pluto TV.

Premiär för "Paradise Hotel" 2023 – säsongen som skulle ha släppts 2021

Nu är det dags för Paradise Hotel 2023, som var tänkt att släppas 2021, att ta plats på Pluto TV. Första avsnittet rivstartar med att PH-veteranerna Bella Andersson och Jesper Bengtsson klonas och får ett hemligt uppdrag som skall utföras av dem tillsammans med klonerna Elin Rosell och Casper Wolter. Bella och Jesper skall klara sig igenom första veckan, men, de får inte checka in på hotellet förrän senare. Klonerna checkar in med de andra gästerna och de får ta hjälp av dem för att nå sina mål. Klarar de uppdraget belönas de med immunitet. Klonerna får inte bilda par med varandra och de får absolut inte avslöja uppdraget för någon.

Elin och Viktor Paradise Hotel 2023
Elin Rosell och Viktor Rygler. Foto: Pluto TV.

Säsongens första par

Ett gäng extremt taggade tjejer checkar in på hotellet och strax efter det kliver programledare Nicole Falciani in. Då är det dags för säsongens första parindelning där Elin Rosell och Viktor Rygler bildar par och får flytta in på sviten. Vidare bildas även paren Olle Alexand och Ida Fransson, Casper Wolter och Lovisa Halvardsson, Linn Kihlén och Joel Klimczak, Joshua Lord och Christella Miefa.

Premiär för Paradise Hotel 2023 – så var första avsnittet
Säsongens första dagsfest. Foto: Pluto TV.

Dagsfest och bubbel

Efter parindelning belönas deltagarna med en dagsfest som leder ända in i natten. Det blir dans, hångel och svartsjuka när Linn visar sig vara intresserad av Olle som i sin tur är intresserad av Ida. Linn får även ett rejält utbrott på sin partner Joel efter att det kommit fram att han antytt att han inte vill ha kvar henne på Hotellet till en annan deltagare.

Casper och Joel i Paradise Hotel
Casper Wolter och Joel Klimczak. Foto: Pluto TV.

Säsongens första kärlekspar

Väl under dagsfesten bildas säsongens första "bromance" mellan Joel och Casper som snabbt fattar stort tycke för varandra. Om det bara rör sig om vänskap eller något mer återstår att se, men såhär säger de om varandra i avsnittet:

– Joel älskar jag till ett hundratio procent, han är bara så himla härlig. Jag kan inte riktigt beskriva den här känslan. Den här människan vill jag ha i mitt liv, säger Casper med tindrande ögon.

– Jag älskar ju Casper. Jag kommer att ta hem honom, visa min mamma. Det är min lilla ögonsten, min lilla sötnos, säger Joel om Casper.

Missa inte "Paradise Hotel" 2023 på Pluto TV.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL