Paradise Hotel 2023: Elin Rosell

Paradise Hotel 2023: Elin Rosell

Sofie Landgren
28 mars 2023 kl. 11:01

Kliver in som Bella Anderssons klon

Nu är det dags för "Paradise Hotel" 2023, som var tänkt att släppas 2021, att ta plats på Pluto TV. En av säsongens deltagare är Elin Rosell, som inte bara är nära vän till PH-veteranen Bella Andersson utan också kliver in som hennes klon.

Elin Rosell Paradise Hotel 2023
Elin Rosell. Foto: Pluto TV, Viaplay.

Det här är Elin Rosell i "Paradise Hotel" 2023

Nu är det dags för Paradise Hotel 2023, som var tänkt att släppas 2021, att ta plats på Pluto TV. Första avsnittet rivstartar med att PH-veteranerna Bella Andersson och Jesper Bengtsson klonas och får ett hemligt uppdrag som skall utföras av dem tillsammans med sina kloner. Bella Anderssons klon är ingen mindre än hennes nära vän Elin Rosell. Elin, 26, kommer från Norrköping och kliver in i Paradise Hotel med målbilden att vinna. Hennes taktik är att vara snäll, mjuk och nära vän med alla till en början, men kommer absolut inte ha några problem med att hugga folk i ryggen.

– Kommer någon att fucka mig så kommer jag köra dubbelt så hårt tillbaka.

Elin Rosell Paradise Hotel 2023
Elin Rosell. Foto: Pluto TV, Viaplay.

Är öppen för att hitta kärlek

Elin har inte sökt till programmet i hopp om att hitta en framtida man, men hon är öppen om tillfället erbjuder. Hon faller för killar med humor och som utstrålar positiv energi. Han får gärna ta för sig när han kliver in i ett rum fast på en, enligt henne, lagom nivå.

Missa inte den dramatiska säsongen av "Paradise Hotel" 2023 måndag till onsdag på Pluto TV.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL