Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Paradise hotel 2019 - möt de nya deltagarna

Paradise hotel 2019 - möt de nya deltagarna

Sebastian Håkansson | Nyhet
31 augusti 2019
Sebastian Håkansson | Nyhet
31 augusti 2019

Äntligen dags för nya säsongen av Paradise hotel.

paradise hotel 2019
Foto: Axel Diedrichs – Filmtopp Media.

Nu på måndag den andra september är det premiär för Paradise Hotel 2019. En ny säsong som, enligt startdeltagarna, innehåller mer drama en någonsin. "Kläderna kommer att kastas som aldrig förr".

Den nya säsongen av Paradise Hotel har döpts till "revanschen" eftersom flera välkända ansikten kommer att checka in på hotellet igen. Jesper Bengtsson och Jennifer Karlsson är två av dessa och gemensamt för duon är att de lyckats nå var sin final i tidigare säsonger. Där fick de dock uppleva varje finalist mardröm. Sveket när ens partner kastar kulan och prispengarna blir till luft. Denna säsongen ska det bli annorlunda.

Äran ska upprättas och jag är sjukt revanschsugen, berättar en taggad Jesper. Det kommer att byggas en hel del tempel i huset och stundtals bli det riktigt stökigt. Fyrkanter, snudd på orgier och gråtfyllor från brudarna i huset. Det är en hel del där inne som saknar hjärnceller och denna gången är det helt annorlunda mot tidigare säsongen jag var med i.

Paradise Hotel 2019 Louise Eriksson, Nathalie Tyler, Helen Albatova, Paulo Junior Chambel, Rebecca Stella, Simon Olivecrona, Camilla Skalleberg, Matilda Isaacs, Marcelo Pena, Fredrik Olsson och Adam Linard.
Foto: Viafree/ Patricia Recourt

Även Jennifer känner stor revanschlust från förra årets final, där hennes partner "Mos" kastade kulan framför en chockad Jennifer. Går hon lika långt i år är det hon som kastar kulan i marken.

– När jag fick frågan att vara med i år igen var tajmingen perfekt. Plus jag ville fucking kasta kulan efter förra årets final.  Efter att få vara med om det ultima sveket från Mos vill jag ta revansch. I år  händer så mycket galna saker där inne som aldrig skulle ha hänt här hemma. Det är som att vara med i en film, därför ställer jag upp igen.

Marcelo Peña återvänder i elfte säsongen.

paradise hotel
Foto: Axel Diedrichs – Filmtopp Media.

En annan profil som återvänder är "Mr. Love-romance" Marcelo Peña. Han tvekade inte heller att ställa upp.

Det kommer att bjudas på ett kaos delux av känslor där inne, likt en bergochdalbana. Huset vi bodde i borde kallas för Heartbreak-hotel eller Marcello-hotell, säger Marcelo och skrattar.

 

Under nya säsongen av Paradise Hotel har det även avslöjats att Marcellos EX, Nina Glimsell, också kommer att checka in på hotellet.

Jag blev grymt förvånad när hon kom in. Speciellt eftersom hon dissade min egna medverkan så jävla hårt. Så dyker hon själv upp. Jag blev helt skakig där ett tag.

Självklart kommer tittaren att få lära känna helt nya profiler också och i säsongens första program möter vi bland andra färgstarka Matilda Isaacs.

– I första avsnittet tvingas vi tjejer bilda par med killarna direkt under rekordkort tid. Jag reagerade på att Adam tycker jag är väldigt på när vi bildar par. Men samtidigt var det bara jag och Helen kvar utan partner och vi hade extremt lite tid på oss.

Något annat Matilda reagerade på är hur hon framställs.

Tycker jag framställs på ett litet konstigt sätt, som inte riktig visar vem jag är på riktigt. Hur som helst gör jag min grej och står för det i säsongen utan problem. Sedan gillar jag det sociala experimentet som programmet delvis handlar om.

Andra nya deltagare i Paradise Hotel 2019.

Paradise Hotel 2019
Nathalie Tyler, Matilda Isaacs, Louise Eriksson, Helen Ablatova och Camilla Skalleberg.

Camilla Skalleberg heter en annan ny deltagare, som går ut hårt i första avsnittet och försöker bilda pakter med Marcello, Simon och Fredrik. Bilden av att hon är en offensiv spelare stämmer dock inte menar hon.

Jag tycker att de överdriver jättemycket och det ser ut som jag inte fattar några saker. Nu ser det ut som bara jag pratar med killarna och är ett psyko. Egentligen är det tvärtom och jag responderar bara på vad de säger.

Även i år återvänder ”Studio Paradise” och årets programledare är veteranerna Antonia ”Anty” Johnson och Smail Alihodzic. Under säsongens gång kommer du även att få möta flera av deltagarna här på Filmtopp.

Nya säsongen av Paradise Hotel har säsongspremiär måndagen den 2 september på Viafree och TV3.

NÄSTA ARTIKEL