Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jesper Bengtsson är taggad på Paradise hotel 2019

Jesper Bengtsson är taggad på Paradise hotel 2019

Sebastian Håkansson | Annat
01 september 2019
Sebastian Håkansson | Annat
01 september 2019

För två år sedan blev Jesper Bengtsson blåst i finalen av Paradise Hotel när kulan kastades framöver hans ögon. I år är det han som ska ta revansch.

Jesper Bengtsson Paradise Hotel
Jesper Bengtsson är taggad på en ny säsong. Foto: Filmtopp Media

I den elfte säsongen av Paradise Hotel checkar Jesper Bengtsson in i avsnitt två tillsammans med Jennifer Karlsson. En säsong som enligt Rebecca Stella kan beskrivas som en bombmatta av romans, obesvarad kärlek, fyrkantsdraman. Med finalsveket bakom näthinnan är det en revanschsugen Jesper som i år har siktet inställt på att få krossa kulan.

– Den här säsongen är väldigt annorlunda mot senaste, med mycket känslor från brudarna. Flera deltagare skiljer sig från tidigare år genom att de har andra personligheter, som inte synts på tv innan, säger Jesper.

Jesper är övertygad om att han och Marcelo är kungarna i huset och avslöjar att det stundtals kommer gå hett till under lakanen.

– Det är en hel del tält som byggs där inne med flera mamma-pappa-barn lekar. En kväll slutar det med att det nästan blir en orgie i hela huset och tjejer som hoppar fram och tillbaka på tre minuter. En del där inne saknar totalt hjärnceller.

Sedan inspelningarna drog igång har det nu gått sex månader vilket gör att Jesper ser fram emot att få uppleva tiden på Hotellet på nytt. Även om han inte minns allt som gjordes och sades så står han för allt som gjordes i huset.

"Antingen hatar man mig eller så älskar man mig."

Jesper Bengtsson.
Foto: Patricia Recourt/Viafree

– Det spelar absolut ingen roll vad jag sa där inne. Är det någon som tar illa upp ber jag om ursäkt, men om den personen inte tar emot ursäkten kunde jag inte bry mig mindre. Jag är inte med i nya säsongen av Paradise Hotel för att skaffa vänner. Jag är med för att ta hem cashen och har jävligt kul på vägen. Antingen hatar man mig eller så älskar man mig, säger Jesper.

Flera faktorer spelade roll för att Jesper skulle ställa upp år igen. En bättre kontrakt än tidigare samt att en fågel viskade om en annan deltagare som tackat ja, gjorde saken bättre.

I höst kommer Jesper att lansera en egen sajt där det blir fokus på hälsa och träning. Han har under ett par år jobbat som personlig tränare och sajten kommer att erbjuda träningshjälp till den som önskar. För fansen kan det också bli en YouTube-kanal framöver.

Paradise Hotel visas på Viafree och TV3.

NÄSTA ARTIKEL