Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Camilla Skalleberg om Paradise Hotel - himla överdrivet

Camilla Skalleberg om Paradise Hotel - himla överdrivet

Sebastian Håkansson | Annat
01 september 2019
Sebastian Håkansson | Annat
01 september 2019

"Bilden av mig i första avsnitten av Paradise Hotel stämmer inte".

Den elfte säsongen av Paradise Hotel är nu här och en av årets nya deltagare heter Camilla Skalleberg. Hon bor i Gävle och kommer från Stockholm. I det första avsnitt var det Camilla som fick mest tid i rutan och tittaren fick onekligen se en offensiv spelare. Eller?

paradise hotel
Foto: Axel Diedrichs – Filmtopp Media.

Jag tycker att de överdriver jättemycket och det ser ut som jag inte fattar några saker. Jag var så full i första avsnittet och nu ser det ut som bara jag pratar med killarna och är ett psyko. Jag är ett psysko. Egentligen är det tvärtom och jag responderar bara på vad de säger. Killarna var lika aktiva som jag och det känns trist att den bilden inte kom med.

Inte blir det mindre drama under säsongen och att tala ut som sakerna utifrån bilderna som målas upp, är inget som Camilla ser fram emot direkt.

– Flera sa att de ville spela med mig och jag kände att alla var runt mitt lillfinger. Det var verkligen så att alla sa att de ville spela med mig och inte tvärtom. Nu när säsongen drar igång igen, kommer massor av saker att komma upp. Vad folk har sagt om mig och vad jag har sagt om andra. Jag vet att jättemånga snackat skit bakom min rygg och även jag.

Paradise Hotel 2019
Nathalie Tyler, Matilda Isaacs, Louise Eriksson, Helen Ablatova och Camilla Skalleberg. Foto: Viafree/ Patricia Recourt

Även om Camilla är missnöjd med hur hon framställdes tyckte hon att det var jättekul att vara med i den nya säsongen av Paradise Hotel. I höst kommer Camilla fortsätta sin utbildning mot att bli fastighetsmäklare och det blir ett rejält tempo. 150%  läshastighet denna terminen och 100 % under vårterminen för att därmed blir klar till sommaren.

Paradise Hotel visas på Viafree och TV3.

 

NÄSTA ARTIKEL