Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Marcelo Peña

Marcelo Peña om Paradise hotel 2019

  • Viaplay
Sebastian Håkansson | Intervju
01 september 2019
Sebastian Håkansson | Intervju
01 september 2019

I årets säsong av Paradise Hotel checkar återigen Marcelo Peña in på hotellet.

Tillsammans med bästa polaren Jesper Bengtsson är Marcelo Peña övertygade om vilka som är säsongens kungar i huset. Men det är inte lätt att hålla ögonen öppna och spela spelet när stekheta nätter blandas med känslor och kungarna har många överraskningar som väntar...

Paradise Hotel Simon Olivecrona, Paulo Junior Chambel, Adam Linard, Marcela Pena och Fredrik Olsson.
Foto: Patricia Recourt/Viafree

– Det var fan inte Paradise Hotel där inne, utan "Heartbreak Hotel" eller "Marcelo Hotel". Ibland kändes det som man var med i programmet Bachelor, säger Marcelo och skrattar. Så fort det kom in en brud var det ögonen på Marcelo. Asså den här säsongen kommer att få många rubriker.

Marcelo skulle kunna kallas sig en veteran bland dokusåpor. Förutom Paradise Hotel har han även tidigare varit med i Big Brother och Temptation Island. I den elfte säsongen av PH ska känslorna läggas åt sidan, något som under säsongen kommer att visa sig vara lättare sagt än gjort.

Marcelo fick en chock.

Marcelo Peña i Paradise Hotel.
Marcelo Peña. Foto Filmtopp Media

– Precis efter att det tog slut med tjejen (Nina Glimsell Udovicic) fick jag frågan om jag ville bara med igen, berättar Marcelo. Då kände jag varför inte, jag är redo. Du har precis blivit singel, dra bara och försök att inte fastna för någon denna gången. Förra gången gjorde jag misstaget och fastande för en tjej direkt. Hur lätt är det då att spela spelet? Jag sa till mig själv, att hittar du någon där inne berättar du att vi tar allt utanför huset. Den inställningen hade jag hela säsongen.

Under säsongen får deltagarna vara med om flera överraskningar och jokrar. För Marcelos del väntar en ordentlig överraskning på lur en bit in i säsongen. Nina återvänder också till hotellet.

– Jag trodde det var större chans att min mamma skulle dyka upp än Nina, på riktigt. Vi gjorde slut två månader innan  inspelningen drog igång. När hon kom in huset kända jag inte igen henne, utan jag tänkte där kom en söt deltagare in. Jag fick en chock. Jag har aldrig varit så nervös hela mitt liv. Hon sa dessutom att hon aldrig någonsin skulle ställa upp igen och tyckte jag var mobbad som skulle åka dit igen. Hon var totalt emot det. Sedan fick jag veta efteråt att de ringde Nina när jag åkte ner och hörde om hon också ville vara med vilket hon gjorde lätt.

Årets säsong spelades in mars, vilket betyder att det gått en tid för deltagarna. Ändå känns det inte som de var allt för länge sedan allt hände, berättar Marcelo:

– De är som vi inte varit i från varandra. Vi från Stockholm har hängt sedan inspelningen och några från Göteborg och de jag hängt med finns inget otalet med. Jag är riktigt peppad att få se alla avsnitten nu, verkligen wow.

I höst kommer Marcela Peña, förutom Paradise Hotel, var aktuell med flera produktioner på TV. Blandat annan ett dejtingprogram som heter "Livedejting" och sedan kan det bli ett till program kanske.

NÄSTA ARTIKEL