Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nicolas Cage

Nya Nicolas Cage-filmen verkar helt sinnessjuk!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2021

Nästa år händer det. Då ser vi Nicolas cage i rollen som han var född att spela – nämligen sig själv!

Nicolas Cage är en skådespelare som många har åsikter om. Oavsett om man har svårt för hans intensiva skådespelarstil eller älskar den, så är en sak säker – det finns ingen som honom.

Karriären har varit lång och ojämn och pendlat från Oscarsnomineringar (varav en vinst) till toksågade floppar. Sedan har vi perioden där det mest bara blev skräp, då en pank Nic Cage efter finanskraschen tog i princip allt han kom över. På senare år har han fått något av en comeback med kritikerhyllade filmer som Mandy och Pig och hans nästkommande projekt lär fortsätta i samma anda.

The Unbearable Weight of Massive Talent är nämligen filmen där Nicolas Cage får spela rollen han var född att spela – sig själv. Och detta under perioden han var luspank, grovt skuldsatt och drömde om att landa nästa stora roll. I filmen, som givetvis är fiktion, accepterar han en miljon dollar för att gästa en knarkkungs födelsedagsgfest. När saker och ting spårar ur, använder han roller som han själv har spelat tidigare för att överleva.

Med andra ord är det en film med NIc Cage, där han spelar Nic Cage som spelar olika versioner av Nic Cage. Kan det bli mer Nic Cage än så?

Se trailern nedan och njut:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL