Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Populäraste biofilmerna just nu

Biofilmer – Populärast just nu!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 oktober 2021

Vilka nyheter tar sig in på biotoppen?

Det har hänt på Biotoppen efter helgen som passerat. Läs våra tankar om vad som har hänt sedan förra veckan och kolla in filmerna som nu placerar sig överst på topplistan.

Biopubliken har hittat tillbaka till Filmstadens salonger och det är en fröjd för oss filmälskare att äntligen få gömma oss i biomörkret igen!

Det är en någorlunda intakt Biotoppen vi ser gentemot föregående vecka. No Time to Die ligger fortsatt i topp och även Dune fortsätter att gå starkt. Den sistnämnda tappar dock en placering då Halloween Kills tar sig raka vägen in på andraplatsen.

Den enda övriga nykomlingen på topp 10 är The Last Duel, från Ridley Scott, som tar sig in på plats nummer sex. Något som antagligen får ses som en besvikelse för den påkostade filmen. Än värre är det för Sopranos-filmen, The Many Saints of Newark, som inte ens lyckades ta sig in på topp 10.

Nästa vecka gissar vi att det kommer bli betydligt fler förändringar på Biotoppen. Venom-uppföljaren, Bröllop, begravning och dop och The French Dispatch är bara tre tunga namn som har premiär under denna veckan.

LÄS MER: Årets bästa filmer

Biotoppen – topplistan just nu:

5. Jorden runt på 80 dagar

4. Paw Patrol: Filmen

3. Dune

2. Halloween Kills

1. No Time to Die

Se hela biotoppen här!