Bruce Willis i paradrollen som John McClane i Die Hard hämningslöst. Foto: Buena Vista International

Bruce Willis hyllas av frun och Demi Moore: "Evigt tacksam"

Filmtopp
20 juni 2023 kl. 13:00

Bruce Willis överöses med uppskattning på fars dag

Under söndagen var det fars dag i USA och Bruce Willis, som alltjämt kämpar med sin hälsa, fick varma hälsningar på sociala medier av sin fru Emma Heming Willis och sin exfru Demi Moore, som han båda har gemensamma barn med. Moore säger att hon är "evigt tacksam" för döttrarna Willis har gett henne.

Under 2022 pensionerade sig Bruce Willis som skådespelare på grund av sitt hälsotillstånd. Då uppdagades det att stjärnan hade drabbats av afasi, en diagnos som kan innebära kommunikationssvårigheter. Tidigt under 2023 rapporterades det även att Willis hade diagnostiserats med demens.

Hälsokampen som Willis har gått sedan dess har till viss del nått allmänheten genom stöttade uppdateringar på sociala medier av hans närstående, i första hand hans fru Emma Heming Willis, men också hans exfru Demi Moore.

Willis var gift med Moore mellan 1987–2000 och han gifte sig med Heming år 2009. Under förhållandet med Moore fick de två skådespelarna tre döttrar och med Heming har han fått ytterligare två.

Under fars dag i USA, som i år var den 18 juni, visade mammorna till Bruce Willis döttrar sin uppskattning för honom med fina inlägg på Instagram.

Bruce Willis hyllas fint av frun och Demi Moore: "Evigt tacksam"

Sedan nyheten om Bruce Willis afasi och därefter demens har Emma Heming Willis regelbundet försett fans av stjärnskådespelaren med uppdateringar om deras liv efter pensionen. På bland annat sin Instagram delar Heming med sig av varma ögonblick med familjen, varvat med mycket information och samtal om Willis diagnoser.

När det i söndags var fars dag i USA passade hon givetvis på att visa lite extra stöd för sin make. Hon skriver att det han lär deras barn kommer att överskrida generationer, och listar egenskaper som villkorslös kärlek, vänlighet, styrka och tålamod m.m.

Även Demi Moore visar sin uppskattning på Instagram:

– Evigt tacksam till dig BW för att du gett mig dessa tre underbara flickor. Vi älskar vår #girldad. Grattis på fars dag! skriver Moore till en bild på Willis och deras tre gemensamma döttrar.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Demi Moore (@demimoore)

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL