Ny bild på Johnny Depp från comeback-filmen – stöd från Saudiarabien

Ny bild på Johnny Depp från comeback-filmen – stöd från Saudiarabien

Filmtopp
12 januari 2023 kl. 12:01

Filmen får stöd från Saudiarabien

En ny bild har släppts på Johnny Depp i comeback-rollen som kung Ludvig XV. Samtidigt framgår det att filmen, "Jeanne du Barry", får ekonomisk backning från Saudiarabien.

Efter ett par stökiga år är Johnny Depp snart tillbaka i strålkastarljuset för sitt skådespeleri, istället för skandaler. Härnäst kommer stjärnan att axla rollen som kung Ludvig XV av Frankrike, i franska Maïwenns film Jeanne du Barry. Filmen handlar om Jeanne du Barrys liv och hennes resa från att födas som en utomäktenskaplig dotter till en fattig sömmerska till att bli Ludvig XV:s sista erkända älskarinna. Huvudrollen spelas av Maïwenn själv.

Enligt Deadline har Red Sea International Film Festival nu gått ut med att deras stiftelse förser produktionen av Jeanne du Barry med ekonomiskt stöd, vilket är första gången kulturorganisationen från Saudiarabien väljer att stötta en produktion utanför arabvärlden eller Afrika.

I samband med nyheten har också en ny bild från filmen publicerats och för första gången får vi se Maïwenn i rollen som Du Barry, tillsammans med Depp.

Johnny Depp och Maïwenn i Jeanne du barry
Foto: Stephanie Branchu/Why Not Productions.

Tidigare har en handfull bilder släppts på Johnny Depp som sin karaktär för att marknadsföra filmen, men detta är alltså förstå gången vi får se de två huvudrollsinnehavarna tillsammans. Inspelningen av Jeanne du Barry ska dock inte ha varit en dans på rosor, då det bland annat rapporterats att Depp och Maïwenn "bråkat konstant" under inspelningen och att Depp inte kommit i tid.

Filmen befinner sig just nu i sin postproduktionsfas och beräknas komma ut någon gång 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL