Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny bild på Johnny Depp som Kung Ludvig XV

Rykte: Johnny Depp “bråkar konstant” med kvinnan som gav honom comeback-chansen

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
27 december 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
27 december 2022

Efter rättegången – Depp i nya dispyter

Det fortsätter att storma kring Johnny Depp. Efter de senaste årens kalabalik i stjärnans liv, som kulminerade med rättegången mot exfrun Amber Heard, har Depp fått chansen som skådespelare igen. Men comebacken ser knappast ut att gå som en dans på rosor.

Johnny Depp har uppmärksammats för både det ena och det andra de senaste åren, men sällan för sitt skådespeleri. Allra mest uppståndelse har vi sett kring rättegången mot exfrun Amber Heard, som anklagade Depp för att ha utsatt henne för diverse övergrepp under deras förhållande.

Rättegången förvandlades till ett globalt spektakel där Depp i jämförelse med Heard fick ett helt annat stöd av allmänheten och han gick dessutom segrande ur den rättsliga tvisten. Föga förvånande såg det relativt snabbt ut som om hans karriär var tillbaka på banan och snart är han aktuell med filmen Jeanne du Barry, där han axlar rollen som Ludvig XV av Frankrike.

Filmen blir hans första större roll på flera år och det är den franska filmskaparen Maïwenn som gett honom chansen på nytt. Maïwenn regisserar filmen, har varit med och skrivit den och spelar huvudrollen som Jeanne du Barry. Depps comeback och samarbetet med kvinnan som gett honom en ny chans ser dock inte ut att gå som en dans på rosor.

Ständiga bråk med regissören

Trefaldigt Oscarsnominerade Depp anklagades nyligen i den franska talkshowen TPMP för att ha betett sig illa under inspelningen av Jeanne du Barry. Journalisten Bernard Montiel påstod där att arbetet med filmen inte har gått bra alls för Depp.

– Johnny Depp är en fantastisk skådespelare när han kommer till inspelningen ... Bortsett från att teamet ibland är redo klockan sex på morgonen och så dyker ingen upp. Så, efteråt blir Maïwenn arg och nästa dag är det hon som inte dyker upp och då är Johnny Depp där. Det är galenskap, ska Montiel ha sagt i programmet.

Montiel menar också att inspelningen ska ha gått "riktigt, riktigt dåligt" och att duon "bråkade konstant".

Filmen ska nu vara färdiginspelad och befinna sig i fasen för postproduktion. Den beräknas komma ut någon gång under 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL