Ny bild på Johnny Depp som Kung Ludvig XV

Ny bild på Johnny Depp som Kung Ludvig XV

12 augusti 2022 kl. 12:00

Johnny Depp som Ludvig XV i Jeanne du Barry

Johnny Depp har synts mycket in strålkastarljuset den senaste tiden, men inte på grund av sina jobb som skådespelare. Nu har det dock landat en ny bild på stjärnan från filmen "Jeanne du Barry", där han kommer att spela den franska kungen, Ludvig XV.

Deadline släppte nyligen en bild på Johnny Depp från hans kommande film Jeanne du Barry, där vi får se Depp som Kung Ludvig XV av Frankrike. Jeanne du Barry är ett drama som regisseras av den franska regissören Maïwenn, som dessutom spelar huvudrollen i filmen.

På sistone har vi sett Depp i ett väldigt begränsat antal filmer. Istället har han uppmärksammats stort på grund av sin juridisk strid med exfrun Amber Heard. Senast vi såg Depp i en spelfilm var i Minamata från 2020.

Inspelningen av Jeanne du Barry påbörjades den 26 juli och beräknas pågå i 11 veckor. Filmen kommer bland annat spelas in i Versailles och andra ställen runt omkring i Frankrike, samt i studio..

Jeanne du Barry handlar om Jeanne du Barrys (född Jeanne Bécu) liv, från att hon föddes som illegitim dotter av en fattig sömmerska till att bli Ludvig XV:s sista officiella älskarinna.

Foto: Why Not Productions.

Filmen har ännu inte fått ett officiellt premiärdatum.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL