Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu drar Paradise Hotel igång igen

Nu drar Paradise Hotel igång igen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021

En ny säsong av skandalprogrammet väntar.

Tidigare i år duggade skandalerna tätt kring "Paradise Hotel". I Sverige avbröts till och med den då pågående säsongen och programmets framtid har sedan dess varit oviss. Det hindrar dock inte "Paradise Hotel" från att rulla på som vanligt i vårt grannland...

RELATERAD LÄSNING:

Trots skandalerna i svenska Paradise Hotel har programmet fortsatt att sändas i Norge. I juni sändes en ny säsong och redan nu, den 20 september, är det dags för säsong 15 av Paradise Hotel Norge att ha premiär i Norge.

Norska VG har publicerat ett klipp där de presenterar den kommande säsongens deltagare – och det mesta ser ut att vara sig likt, eller?

I de korta introduktionerna av deltagarna är det mestadels ett stort fokus på det ytliga, men de verkar faktiskt ha gjort en viss ansträngning för att inkludera olika typer av personligheter.

Det tydligaste exemplet på det är antagligen 27-årige Olav Haust, vars främsta fokus verkar vara på att få bada. Han älskar att "bada, bada, bada", som han säger själv i klippet, och han gör det varje dag i sin hemstad Fredrikstad. Det värsta som skulle kunna hända honom under Paradise Hotel? Att det blir tomt på vatten i poolen, så klart.

Vi hittar också deltagare som Sandra Bury, som kallar sig för hotellets "spådam" och påstår sig ha svårt för översittare som tycker att de är bättre än alla andra. Dessa personer kontrasteras givetvis med deltagare som enligt egen utsago tänker väldigt mycket på sig själva, är självutnämnda charmörer och värdesätter det yttre i första hand.

LÄS OCKSÅ: Här är de 5 profilerna i Svenska Powerkvinnor

NÄSTA ARTIKEL