Nu är Trolls 3 här – perfekt biotips för barnfamiljer

Nu är Trolls 3 här – perfekt biotips för barnfamiljer

Emil Oscar Rasmussen
13 oktober 2023 kl. 08:10

Premiär för nästa Trolls-kapitel

I dag är det premiär för "Trolls 3", den tredje långfilmen i franchisen sedan 2016 – och den är ett givet biotips för familjer som är biosugna i helgen.

Nu är Trolls 3 här – perfekt biotips för barnfamiljer
Foto: UIP.

Våra favoriter är tillbaka – i dag tipsar Filmtopp alla barnfamiljer där ute om att Trolls 3 har biopremiär. Den färgglada och sprudlande filmen är det tredje långfilmskapitlet i Trolls-franchisen och den är perfekt när hela familjen vill samlas i biomörkret. Filmen kan dessutom vara en uppfriskande kontrast mot alla rysare som prackas på en i oktober.

Biotips för familjer – nu är det premiär för Trolls 3

De charmiga små karaktärerna i Trolls hittade till bioduken första gången 2016. Sedan dess har det blivit en rad kortfilmer, en serie och nu alltså tre långfilmer i franchisen, där de engelska rösterna görs av storstjärnor som Anna Kendrick, Justin Timberlake och Zooey Deschanel m.fl. I Sverige har huvudkaraktärerna dubbats av Måns Zelmerlöw och Mimmi Sandén.

Handlingen i Trolls 3:

Poppy och Kvist är nu äntligen officiellt ett par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist har ett hemligt förflutet. Han var en gång med i hennes favoritpojkband, fenomenet BroZone, tillsammans med sina fyra bröder, Floyd, John Dory, Spruce och Clay. BroZone upplöstes när Kvist fortfarande var jätteliten, och även familjen splittrades. Kvist har inte träffat sina bröder sedan dess. Men när Kvists bror Floyd kidnappas för sina musikaliska talanger av ett par skurkaktiga popstjärnor, Velvet och Veneer, ger Kvist och Poppy sig ut på en spännande och känslomässig resa för att återförena de andra bröderna och rädda Floyd från ett ännu värre öde än att bli en bortglömd popstjärna.

Filmens synopsis utlovar ännu ett fartfyllt äventyr som bubblar av känslor.

Fler tips för barn i alla åldrar:

"Trolls 3" är 91 minuter lång och har biopremiär i Sverige den 13 oktober.

NÄSTA ARTIKEL