Young Royals säsong 2 färdiginspelad

Young Royals säsong 2 färdiginspelad

  • Netflix
Filmtopp
11 maj 2022 kl. 17:05
ANNONS
ANNONS

Skådespelarna skickar en hälsning till fansen på Instagram

Den andra säsongen av "Young Royals" är färdiginspelad, bekräftar Netflix på sina sociala medier.

Young Royals blev en riktig tittarsuccé och det dröjde inte länge förrän fans krävde en ny säsong. Netflix insåg ganska snabbt seriens potential och i september förra året bekräftade de en säsong två. Än så länge vet vi inte vad den nya säsongen kommer att handla om i detalj, men nu är i alla fall inspelningen av den avrundad. 

Tidigare i år Netlix delade Netflix ett härligt klipp från starten av inspelningen på deras Instagramkonto. I det berättar Edvin Ryding och Omar Rudberg att de officiellt börjat spela in den nya säsongen. I bakgrunden ser vi Kaggeholms slott, som används för att porträttera internatskolan Hillerska i serien. Förutom de två huvudrollsinnehavarna medverkar även Malte Gårdinger, Nikita Uggla och Frida Argento i klippet. 

– Vi är så tacksamma och glada över att få göra det här igen, och vi vet att ni är nyfikna på att få se vad som kommer hända, säger Omar Rudberg.

Se klippet från skådespelarna i Young Royals här:

I klippet hintas det även om att det kan dyka upp ännu mer material från produktionen i framtiden. Kanske dyker det då också upp lite ledtrådar kring vad som kommer hända mellan Prins Wilhelm och Simon i den nya säsongen.

Ny hälsning från set – inspelningen av Young Royals säsong 2 är klar

I dag meddelar Netflix att de spelat in hela Young Royals säsong 2 och de meddelar sina följare med en härlig selfie tagen av Edvin Ryding framför just Kaggeholms slott.

Säsong två av "Young Royals" är tänkt att släppas under 2022.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL