Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Young Royals säsong 2 – Detta vet vi

Young Royals säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juli 2021

Får vi återvända till Hillerska?

Hela Sverige bingear just nu Netflix svenska storsatsning, som tar oss till den trångsynta internatskolan Hillerska. Är du en av de som slukat avsnitten och undrar ifall vi kommer att få se Young Royals säsong 2? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Den nya serien, som skapats av Lisa Ambjörn, frontas av Edvin Ryding och Omar Rudberg. Vi följer en stökig grabb som efter ett för många slagsmål tvingas förflyttas till en pliktig internatskola för de rika. Där inleder han en förbjuden relation med en annan elev. Produktionen visas just nu i 190 länder. 

I skrivande stund har Netflix ännu inte gått ut med att vi får se Young Royals säsong 2. Därför kan vi än så länge bara spekulera kring hur det blir med den saken. Något som talar starkt för fler avsnitt är streamingtjänstens vana att förnya svenska produktioner. 

Detta färska drama är – som Netflix svenska produktioner tenderar att bli – hetast i Sverige. Och utöver tittarsuccén kan den även backas upp av i stort sett uteslutande positiva recensioner,  vilket inte var fallet med deras Young Wallander som trots mycket negativitet förnyades. Andra svenska produktioner Netflix valt att satsa vidare på är Kärlek & Anarki och Snabba Cash. När det kommer till Störst av allt är det en miniserie, som av sin natur inte blir längre än en säsong.  

Vad gäller seriens medverkande stjärnor är engagemanget stort för att få fortsätta arbeta på produktionen. I en intervju med Filmtopp (se ovan) berättar Edvin och Omar att det känns overkligt att nu få synas över hela världen. Duon menar bestämt att de hemskt gärna vill återvända för att göra en fortsättning ifall möjligheten ges. 

När kommer Young Royals säsong 2?

För vår del känns det självklart att Netflix kommer förnya deras nya populära serie och fortsätta stärka bandet till Sverige. Det känns även sannolikt att de följer deras generella produktionstempo med en ny säsong om året. Med det sagt förväntar vi oss att få se den andra säsongen av Young Royals under sommaren 2022.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.