Young Royals säsong 2 – Detta vet vi

Young Royals säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 23 september 2021 kl. 12:09 | Publicerad 01 juli 2021 kl. 08:07
ANNONS
ANNONS

Får vi återvända till Hillerska?

Hela Sverige bingear just nu Netflix svenska storsatsning, som tar oss till den trångsynta internatskolan Hillerska. Är du en av de som slukat avsnitten och undrar ifall vi kommer att få se Young Royals säsong 2? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Den nya serien, som skapats av Lisa Ambjörn, frontas av Edvin Ryding och Omar Rudberg. Vi följer en stökig grabb som efter ett för många slagsmål tvingas förflyttas till en pliktig internatskola för de rika. Där inleder han en förbjuden relation med en annan elev. Produktionen visas just nu i 190 länder. 

Det är bekräftat – Netflix har annonserat att vi får se Young Royals säsong 2. I ett klipp på Instagram tackade seriens stjärnor för det enorma stöd de fått, för att sedan bjuda alla fans på den härliga nyheten om att en andra säsongen officiellt blir av.

Detta drama har varit – som Netflix svenska produktioner tenderar att bli – hetast i Sverige. Och utöver tittarsuccén kan den även backas upp av i stort sett uteslutande positiva recensioner, vilket inte var fallet med deras Young Wallander som trots mycket negativitet förnyades. Andra svenska produktioner Netflix valt att satsa vidare på är Kärlek & Anarki och Snabba Cash. När det kommer till Störst av allt är det en miniserie, som av sin natur inte blir längre än en säsong.  

Vad gäller seriens medverkande stjärnor har det varit känt sedan tidigare att de var öppna för en fortsättning. I en intervju med Filmtopp (se ovan) berättar Edvin och Omar att det känns overkligt att nu få synas över hela världen. Duon menar bestämt att de hemskt gärna vill återvända för att göra en fortsättning ifall möjligheten ges. 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Netflix Nordic (@netflixnordic)

När kommer Young Royals säsong 2?

Netflix har som sagt förnyat den populära svenska serien med en ny säsong och fortsätter att stärka bandet till Sverige. Det känns även sannolikt att de följer deras generella produktionstempo med en ny säsong om året. Streamingtjänsten har redan bekräftat att säsong 2 kommer under 2022 och vi förväntar oss att få den andra säsongen av Young Royals någon gång under sommaren 2022.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL