OFFICIELLT: Young Royals säsong 2 bekräftad

OFFICIELLT: Young Royals säsong 2 bekräftad

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
22 september 2021 kl. 15:09

Gör er redo för en andra säsong av den svenska Netflix-serien.

Nu är det bekräftat – det blir en säsong två av "Young Royals". Den svenska Netflix-serien har lockat tittare från hela världen och skaffat sig en följarskara som är mer hängiven än de flesta andra. Och nu har deras önskemål om en fortsättning fått gehör.

Det går inte att säga något annat än att den svenska Netflix-serien Young Royals har blivit en dundersuccé. Seriens hängivna fans kommer från runt om hela världen och alla som besökt Netflix Nordics sociala medier den senaste tiden har garanterat sett att det finns en enorm efterfrågan efter mer Young Royals.

Kanske var det planen hela tiden, kanske är det fansens påtryckningar som faktiskt gjort skillnad – oavsett så är det nu bekräftat att det bli en säsong 2 av Young Royals!

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Netflix

Det är på Netflix Nordics Instagram som streamingtjänsten annonserar i en video att en andra säsong är bekräftad och blir av. I videon tackar skådespelarna bakom några av seriens huvudkaraktärer för det överväldigande stöd de fått innan de också delar med sig av de goda nyheterna.

SE KLIPPET HÄR:

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Netflix Nordic (@netflixnordic)

I Filmtopps intervju från tidigare i våras med seriens två främsta stjärnor, Edvin Ryding och Omar Rudberg, meddelade de redan då att mer än gärna skulle fortsätta med serien efter den första säsongen. Om inget oförutsett inträffar kommer deras önskan att blir verklighet.

Den andra säsongen av "Young Royals", som är skapad av Lisa Ambjörn, kommer till Netflix under 2022.

LÄS OCKSÅ: Årets bästa serier

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL