Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Worst Roommate Ever säsong 2 – detta vet vi

Worst Roommate Ever säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2022

Se Netflix dokumentärserie om hemska rumskamrater

Netflix true crime-serie "Worst Roommate Ever" har blivit en omedelbar succé, men kommer den att återvända med en andra säsong?

Den 1 mars 2022 kom Netflix nya dokumentärserie Worst Roommate Ever ut på streamingtjänsten. Sedan dess har den hunnit bli en riktig favorit bland fans av true crime-genren.

Dokumentärserien, som är baserad på en artikelserie från New York Magazine, berättar sanna historier om individer som har delat tak med allt från kallblodiga mördare till våldsbenägna bedragare.

Många Netflix-användare verkar fascineras av seriens fokus – vi är nog en hel del som funderat över hur det skulle vara att bo med en galning – för den har snabbt seglat upp på topplistor över Netflix mest sedda serier på flera marknader runt om i världen.

När kommer Worst Roommate Ever säsong 2?

I skrivande stund finns den ingen andra säsong av Worst Roommate Ever annonserad av Netflix. Är du ett fan av serien är tyvärr inte de dåliga nyheterna över där – det ser nämligen inte heller ut att bli en fortsättning.

Netflix beställde dokumentärserien som en miniserie och det är också som det den har lanserats. Vi ser med andra ord ut att behöva hålla till godo med den första säsongens fem delar.

Med det sagt ska man aldrig säga aldrig. True crime är en omåttligt populärt och Worst Roommate Ever har som sagt blivit ett omtyckt inslag i Netflix katalog av serier i genren. Dyker det upp fler mardrömshistorier om rumskamrater från helvetet skulle det mycket väl kunna bli fler avsnitt och säsonger i framtiden.

I nuläget är det dock ingenting vi kan räkna med. Statusen för Worst Roommate Ever just nu är helt enkelt att serien är avslutad.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL